Mercedes încheie testele din Bahrain pe primul loc. Schumacher, locul 6: "Timpul va spune dacă voi fi în Formula 1 în 2020"

de Daniel Popescu
Joi, 04.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
George Russell a ocupat primul loc pentru Mercedes în ultima zi de teste din Bahrain, în timp ce Mick Schumacher a încheiat pe șase și afirmă că numai "timpul va spune dacă voi fi pregătit să concurez în Formula 1 în 2020".

Sesiunea de teste de pe circuitul din Bahrain s-a încheiat miercuri cu Mercedes pe primul loc, iar la volan s-a aflat pilotul celor de la Williams, George Russell. Cronometrat cu 1:29.029, britanicul a fost urmat de Sergio Perez și Sebastian Vettel, însă programul său a fost bulversat de o defecțiune tehnică.

Clasamentul a fost completat de Carlos Sainz Jr. și Daniil Kvyat, în timp ce Mick Schumacher a ocupat locul 6 după ce a testat pentru Alfa Romeo.

Germanul a parcurs doar 70 de tururi, cel mai mic număr dintre piloții care au fost la volan pe parcursul întregii zile, însă timpul său a fost foarte apropiat de cel cu care a ocupat locul doi pentru Ferrari în prima zi.

Întrebat dacă are șanse să concureze în Formula 1 încă din sezonul 2020, fiul lui Michael Schumacher nu este convins că va fi pregătit într-un interval de timp atât de scurt. "Evident, este primul meu sezon în Formula 2 și vom vedea cum decurge. Vreau să ajung în Formula 1 ca un pilot complet, să fiu pregătit cât mai bine posibil.

Cred că timpul va spune dacă asta se va întâmpla anul viitor sau în anii care vor urma. Prin urmare, fac totul pas cu pas", a declarat el.

De altfel, germanul în vârstă de 19 ani a admis că monoposturile de Formula 1 sunt foarte complexe și necesită un timp lung de acomodare.

"Formula 1 este foarte complexă, sunt multe moduri în care trebuie să vezi lucrurile și să înveți despre monopost. M-a ajutat foarte mult să vorbesc cu cei de la Ferrari și să obțin informații. Am învățat multe lucruri pe care le pot folosi și în Formula 2 și le voi utiliza pe fiecare în parte", a adăugat el.

Teste Bahrain - Rezultate Ziua 2:

Via Autosport

Comentarii (18)

  • Costel
    foarte echilibrata declaratia lui mick , extrem de lucid juniorul schumacher pentru un pilot de 20 de ani aflat la inceputul carierei insa pentru mine a doua zi de teste din bahrain scoate in evidenta un detaliu si mai pregnant :
    devotamentul , implicarea , abnegatia ,daruirea lui sebastian vettel care la peste 30 de ani si cu un palmares in f1 care il situeaza negresit in hall of fame-ul motorsportului ii capabil intr-o banala sesiune de teste sa parcurga peste 100 tururi aspect care pentru mine ii definitoriu in a-mi confirma daca mai era nevoie ca multiplul campion german ii extrem de motivat si focusat iar gradul de profesionalism al acestuia ii la cele mai inalte cote in atingerea obiectivelor in 2019 ,obiective pentru care intreaga suflare din maranello ii in asteptarea lor de prea multa vreme

    un privilegiu urias pentru discipoli precum ticktum ,norris , aitken ,latifi de a rula simultan cu un pilot care si-a pus amprenta definitiv asupra f1 in ultimul deceniu prin rezultate care is cu siguranta sinonime sublimului pentru cei enumerati mai sus
    11 12
  • Costel
    In teste e focusat. Mai e focusat si la facut donut-uri-alea in curse.
    7 9
  • THE SPINNING GERMAN
    Sper ca tinerii piloti sa nu invete "arta pilotajului" de la fetal
    10 14
  • Costel
    la ora 14:21 ii furt de identitate dar mai grava ii recidiva acestei vietati
    nu is deloc incantat ca tu ii contemporan cu mine

    p.s. iata ca abordarea lui hamilton din bahrain cand o castigat ilicit o pozitie in cursa printr-un furt mai mult decat evident face prozeliti si pe AM !
    1 11
  • THE SPINNING GERMAN
    Depasirea lui Lewis a fost cu atat mai tare cu cat cel depasit(bietul) s-a pierdut in siajul masinii britanicului precum o vrabie luata de vant(lateral).
    11 9
  • THE SPINNING GERMAN
    In toata istoria F1 nu mai exista asa ceva :))
    6 7
  • @Costel e vreun troll care invata sa faca comentarii? Mereu are comentariile astea de ospiciu :)))) Omu e pe ilegale. `
    8 3
  • Costel
    invartitule , depasirile nu is tari / moi , is doar regulamentare sau nu !

    aceasta ii singura regula dupa care ii musai sa fie ghidat in cariera sa hamilton dar is cu temeri semnificative ca acest aspect ii rezolvabil pentru englez fiindca la atatea zile de la marsavia lui hamilton in virajul 4 din bahrain ( lap 37 & 38 ) FIA nu ii capabila sa ia masurile care is mai mult decat necesare intr-o incalcare crasa a regulamentului

    is cu deplina convingere ca sebastian vettel ii mult mai puternic si infinit mai hotarat sa aseze lucrurile in matca lor fireasca cu repercursiuni majore in ambele clasamente provizorii 2019 dupa aceasta martelare a sa de catre comisarii de cursa intr-o complicitate evidenta cu federatia internationala iar china ii cea mai potrivita locatie unde sa etaleze talentul incontestabil care ii in posesia sa
    7 16
  • @ferr1 Normal ca e troll. Costel e Joey al automaketului:

    https://youtu.be/9s0LqZMsfTQ
    5 0
  • mick a facut timpi mai buni decit VOTKANEN...mare KIMI :)))
    4 11
  • costel>gargara
    number 9.
    0 0
  • Votcaren are o varsta. E absolut normal ca tineretul sa iasa mai in fata. Si Kimi a fost odata tanar si rapid, pe vremea cand Mika isi facea bagajele sa paraseasca F1.
    4 6
  • Ar fi iesit gusterii sa arate ca Fabulosul e peste Norris dar ce te faci ca Sainz e muult mai in fata ... Ghinion.
    2 6
  • Testele sunt pentru a testa,nu pentru a face cel mai rapid tur. Aceleasi discutii la infinit.
    7 0
  • Testele sunt pentru a testa,nu pentru a face cel mai rapid tur. Aceleasi discutii la infinit.
    4 0
  • Testele sunt pentru a testa,nu pentru a face cel mai rapid tur. Aceleasi discutii la infinit.
    3 0
  • lol, eu cred ca daca-ti musti limba, mori, la cat venin ai in tine.
    5 1
  • Hai mai bine sa vorbim despre mine, pana la urmatoarele teste, poate pana atunci va scapa de ghinion.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru