Mercedes, îngrijorată de lipsa recentă de formă: "Nu am ținut pasul cu Red Bull și Ferrari"

de Daniel Popescu
Luni, 02.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Oficialii Mercedes admit că sunt îngrijorați de lipsa de forma pe care o traversează echipa, în ciuda faptului că Lewis Hamilton și-a extins avansul în clasamentul general.

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Singapore și a ocupat locul doi în Malaysia, element care i-a permis să-și consolideze poziția de lider cu un avans de 34 de puncte în fața lui Sebastian Vettel.

Performanța sa a venit însă pe fondul unor probleme înregistrate de pilotul Scuderiei Ferrari, care a abandonat în primul tur al cursei din Songapore și a plecat de pe ultima poziție la Sepang în urma unei defecțiuni tehnice. De altfel, Toto Wolff, șeful celor de la Mercedes, a admis că Mercedes a avut o prestație sub cea a rivalilor de la Ferrari și Red Bull în Malaysia.

"Faptul că am profitat de problemele celor de la Ferrari nu ar trebui să ascundă faptul că au recuperat 30 de secunde. Nu am avut ritmul necesar pentru a lupta cu Red Bull și Ferrari. Trebuie să înțelegem de ce am avut o prestație sub așteptări pe anumite circuite și în anumite condiții meteo", spune el.

Mercedes ar putea fi avantajată și în Marele Premiu al Japoniei de la sfârșitul acestei săptămâni.

La finalul cursei de la Sepang, Vettel a fost acroșat de Lance Stroll pe turul de revenire la boxe, iar germanul se teme că ar putea avea defecțiuni la cutia de viteze. Dacă acestea se confirma, Vettel va fi penalizat pe grila de start.

"Vom verifica cutia de viteze și sigur ar fi încă o surpriză neplăcută după acest weekend. Sper să nu fie așa, pentru ca incidentul nu a fost deloc necesar", a precizat el.

Via Motorsport, Motorsport

Comentarii (3)

  • Ha,ha,ha...
    In ultimele doua curse s-a cam rezolvat povestea cu titlul mondial, doar niste situatii iesite din comun mai pot face ca Vettel sa recupereze sau sa se apropie amenintator de Hamilton...
    6 3
  • Hehe ce modesti au devenit nemtii :) . Astea-s baliverne marca Wolf.
    Singurul om care merita "Je tire mon chapeau" este N. Lauda, gest pe care l-a facut si el la finalul cursei pentru Verstappen!
    11 0
  • Si-au pus limita de viteza la moatoare, spera sa nu fie necesara folopsirea altui motor, avanataj ca si punctaj au destul, asa ca pot risca niste locuri 2-3-4.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru