Mercedes lansează noul monopost în 13 februarie: primele teste încep în 18 februarie la Barcelona

de Daniel Popescu
Miercuri, 30.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va prezenta primele imagini cu noul monopost pentru sezonul 2019 în 13 februarie, cu cinci zile înainte de startul primei sesiuni de teste de la Barcelona.

Mercedes a anunțat miercuri programul pentru lansarea noului său monopost pentru sezonul 2019 al Formulei 1.

Campioana mondială a programat un shakedown pe circuitul de la Silverstone în 13 februarie, iar presa și publicul nu vor avea acces la eveniment. Cu toate acestea, germanii vor publica mai multe imagini cu noul monopost, care va fi cunoscut sub numele W10.

Lansarea celor de la Mercedes este cea mai așteptata înaintea noului sezon, în contextul în care echipa germana și-a adjudecat ultimele 5 titluri mondiale la piloți și constructori.

Până în prezent, alte șase echipe au anunțat programul lansărilor pentru noilor monoposturi, iar startul va fi dat de Toro Rosso în 11 februarie.

Toro Rosso: 11 februarie
Renault: 12 februarie
Mercedes, Racing Point: 13 februarie
McLaren: 14 februarie
Ferrari: 15 februarie
Sauber: 18 februarie

Prima sesiune de teste a noului sezon va avea loc în perioada 18-21 februarie, în timp ce a doua sesiune se va desfășura în perioada 26 februarie - 1 martie, iar ambele vor avea loc la Barcelona.

De asemenea, Liberty Media a anunțat că va organiza în 13 martie un eveniment special pentru a marca lansarea noului sezon al Formulei 1.

Evenimentul va avea loc la Melbourne, iar la el vor lua parte toți piloții de pe grila de start.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru