Mercedes începe procesul recrutării lui Bottas: directorul executiv Paddy Lowe a părăsit echipa şi va semna cu Williams

de Daniel Popescu
Marti, 10.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paddy Lowe a părăsit Mercedes şi urmează să semneze cu Williams ca parte a transferului lui Valtteri Bottas la campioana mondială.

Mercedes nu a anunţat încă numele coechipierului lui Lewis Hamilton pentru sezonul 2017, însă presa internaţională a relatat înaintea Crăciunului că echipa a ajuns la un acord cu Williams pentru recrutarea lui Valtteri Bottas.

În paralel, directorul executiv Paddy Lowe nu a reuşit să ajungă la un acord pentru prelungirea contractului cu Mercedes şi a acceptat în schimb o ofertă primită din partea celor de la Williams, care urmează astfel să fie confirmată în următoarele zile.

Urmareste Automarket
Chiar dacă în mod normal ar trebui să facă o pauză de cel puţin 6 luni, se vehiculează că Lowe va putea începe imediat munca la Williams, ca parte a negocierilor dintre cele două părţi.
În plus, Lowe urmează să se ocupe cel puţin parţial de managamentul echipei, lucru pe care nu îl putea face la Mercedes. În urma acestei mutări, confirmarea lui Bottas la Mercedes ar putea fi de asemenea la numai câteva zile distanţă.

Pe de altă parte, se vehiculează că Mercedes îl va înlocui pe Lowe cu james Allison, fostul director tehnic al Scuderiei Ferrari.

Via Autosport

Comentarii (2)

  • Frederic Vasseur si-a dat demisia de la carma echipei Renault F1. Au existat niste diferente de opinie intre el si Cyril Abiteboul despre directia pe care s-o ia echipa.

    Lowe este intr-o "vacanta" de trei (3) luni, dupa care se va putea alatura celor de la Williams.
    7 0
  • Bag sama ca automarket se informeaza de la utilizatori...;
    a aparut si articolul despre Vasseur in urma comentariului lui @GTS
    Nu e un caz izolat, deja e o practica pe blog
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru