Mercedes neagă reluarea negocierilor cu Red Bull pentru motoare

de Daniel Popescu
Miercuri, 07.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes insistă că a renunţat la negocierile cu Red Bull pentru furnizarea motoarelor în septembrie, deşi echipa austriacă a afirmat că germanii reprezintă în continuare o opţiune.

Red Bull negociază, dar nu cu noi. In septembrie am oprit discuţiile cu ei.

Toto Wolff
Director motorsport Mercedes
Red Bull Racing a anunţat marţi prin vocea şefului Christian Horner că a reluat negocierile cu Mercedes în perspectiva unui parteneriat pentru motoare.

Chiar dacă constructorul german a refuzat o colaborare, Horner a afirmat că decizia finală se va lua într-un for superior directorului de motorsport Toto Wolff. Acesta din urmă insistă că negocierile au fost încheiate în luna septembrie şi că ulterior nu au mai fost reluate.

"Red Bull negociază, dar nu cu noi. Am vorbit cu Red Bull în vară, apoi am analizat avantajele şi dezavantajele, dar nu au existat negocieri concrete. Oricum, în septembrie am oprit discuţiile cu ei", a explicat austriacul.

Dacă afirmaţiile lui Wolff sunt conforme cu realitatea, unica speranţă a celor de la Red Bull rămâne Scuderia Ferrari, care până în prezent oferă doar motoare de specificaţie 2015 pentru sezonul următor.

Via GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru