Mercedes neagă superioritatea lui Hamilton: "Duelurile cu Rosberg sunt echilibrate"

de Daniel Popescu
Luni, 05.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes consideră că duelurile de pe circuit dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg sunt echilibrate, în ciuda faptului că cele mai multe sunt câştigate de britanic.

Esential 48 de puncte este diferenta dintre Lewis Hamilton si Nico Rosberg in clasamentul general
5 curse au mai ramas pana la sfarsitul sezonului
Lewis Hamilton s-a evidenţiat în acest sezon prin câştigarea unor dueluri importante cu coechipierul său Nico Rosberg în lupta pentru victorii, inclusiv în cursa de la Spa-Francorchamps de anul trecut sau în startul etapei din Japonia.

Toto Wolff, directorul de motorsport al echipei germane, crede însă că duelurile dintre cei doi sunt echilibrate, chiar dacă sunt câştigate preponderent de dublul campion mondial.

"Am văzut curse precum Bahrain şi Spa-Francorchamps în care s-a întâmplat aşa, dar asta demonstrează şi cât de echilibrat lupta ei. Nu aş vrea să spun că există o tendinţă ca, atunci când luptă, Hamilton să câştige duelurile. Pentru mine cu siguranţă nu este cazul", a declarat el.

În plus, Wolff este convins că Rosberg în continuare şanse să câştige titlul mondial în acest sezon, chiar dacă are un deficit de 48 de puncte cu cinci curse înainte de finalul campaniei.

"În  modul în care îl văd şi îl simt, nu s-a dat bătut.

În niciun caz un pilot nu se va da bătut până când nu mai este posibil din punct de vedere matematic. Asta văd în cazul lui Rosberg, cu caracterul său. Sigur, încercăm să păstrăm o relaţie bună în cadrul echipei şi să nu existe animozităţi, iar uneori atunci când un pilot pare drăguţ este perceput drept slab, dar nu este deloc aşa", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • Acum na, ce putea sa spuna si tata Wolff!!
    13 1
  • serban
    Negați mă, negați, că noi suntem orbi și nu vedem de aproape ce se vede și din avion !
    6 3
  • @serban
    Logic ca se vede de pe luna, nu din avion ca Hamilton are o clasa peste rosberg.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru