Mercedes: "Rosberg trebuie să încerce ceva nou pentru a-l învinge pe Hamilton"

de Daniel Popescu
Duminica, 19.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda este îngrijorat de regresul înregistrat de Nico Rosberg şi consideră că germanul trebuie să-şi schimbe abordarea pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial.

Esential 68 de puncte a castigat Lewis Hamilton in primele trei curse
51 de puncte a acumulat Nico Rosberg in acelasi interval de timp
55 de puncte are in palmares Sebastian Vettel dupa trei runde
Nico Rosberg a terminat primele trei curse ale sezonului în spatele coechipierului său Lewis Hamilton, care a fost imbatabil şi în cele patru sesiuni de calificări de până acum.

Niki Lauda, preşedintele celor de la Mercedes, şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la diferenţa înregistrată intre Hamilton şi Rosberg în calificările din Bahrain şi crede că germanul trebuie să schimbe ceva pentru a avea o şansă la titlu.

"Ca întotdeauna, startul lui Hamilton este perfect, dar diferenţa de şase zecimi este îngrijorătoare. Rosberg trebuie să se gândească la o altă strategie. Nu numai să fie mai rapid, ci şi să se gândească la ceva nou prin care să-l învingă.

Rosberg a realizat că nu a fost bine pentru el să se plângă după cursă, iar pe de altă parte răspunsul lui Hamilton a fost corect: este aici pentru a câştiga cursa", a declarat triplul campion mondial pentru publicaţia Bild.

De altfel, Hamilton consideră că în prezent principalul său rival în lupta pentru titlul mondial este Sebastian Vettel, care ocupă locul doi în clasamentul general şi care beneficiază de un monopost Ferrari cu un ritm mai bun în curse.

"Cel mai mare rival este întotdeauna cel care este cel mai apropiat de tine, cu atât mai mult în cazul lui Vettel, pentru că se pare că cei de la Ferrari sunt mai rapizi pe stinturi lungi decât eram noi. Voi avea o muncă grea să rămân în frunte, să am grijă de pneuri şi să le fac să dureze", a precizat britanicul.

Comentarii (8)

  • Visoiu pe 7 in cursa de Sprint in GP2. A rulat o perioada pe locul 2, dar a pierdut pozitii datorita uzuri accentuate a pneurilor.
    7 0
  • @:) Un rezultat bun pentru debut.Sigur va avea momente mult mai bune si daca Forza Rossa va intra din 2016 in F1 il vom vedea si pe Visoiu. Revenind la subiect Nico nu poate mai mult de atat,ca daca putea face mai mult facea pana acum
    2 0
  • mobius
    Lauda este ori senil, (il suspectez de mai multa vreme) ori face pe prostul. Este incredibil cum se pot vinde cate unii, renuntand la tot ce e mai scump sufletului omenesc.
    2 11
  • Vrei sa fii mai explicit mobius?
    8 0
  • Mclada
    si Mclada trebuie sa incerce ceva nou ca sa bata INDIA si alte ciurucuri :)))...pateticilor
    0 3
  • Serban
    Nu ai cum sa-l compari pe Hamilton cu Rosberg, diferenta de valoare este prea mare, iar asta se va vedea in cursul acestui an, cand nu cred ca Rosberg va castiga ceva pe pista in fata celuilalt.
    4 1
  • mobius
    Rosberg in sezonul trecut, a fost chiar mai mult decat egalul lui Hamilton, pana cand Mercedes l-au ales pe ultimul, nr.1
    2 7
  • @mobius
    Nico a fost mai bun in cursele in care Lewis a abandonat...in rest, pe pista, l-a depasit sau l-a tinut Lewis unde si cum a vrut el.
    Diferenta ENORMA de valoare intre cei doi.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru