Mercedes se teme că în Rusia va avea din nou probleme cu pneurile

de Daniel Popescu
Luni, 05.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes este îngrijorată că în Rusia ar putea întâmpina aceleaşi probleme cu pneurile ca în Singapore, întrucât sunt folosite aceleaşi compoziţii.

Mercedes a înregistrat în Singapore cele mai modeste rezultate din acest sezon, ca urmare a utilizării unor pneuri supersoft şi soft la care nu a reuşit să se adapteze.

Aceleaşi compoziţii de cauciucuri vor fi folosite şi în Marele Premiu al Rusiei de la sfârşitul acestei săptămâni, iar preşedintele Niki Lauda a avertizat că echipa s-ar putea confrunta cu probleme similare din această cauză.

"Îngrijorarea mea este reprezentată de Soci, care are asfaltul ca în Singapore, aşa că nu este atât de uşor. Trebuie să muncim din greu pentru a rămâne competitivi şi atunci vom arăta bine", a declarat el.

Urmareste Automarket
Directorul de inginerie Paddy Lowe consideră că tipurile de pneuri nu vor reprezenta singura problemă.
Britanicul anticipează că echipa va trebui să se adapteze şi la noile particularităţi ale circuitului care a debutat în Formula 1 anul trecut.

"Anul trecut, această cursă a fost dificilă, pentru că a fost un circuit nou de învăţat cu o suprafaţă asfaltică proaspătă care a generat un comportament neobişnuit din partea pneurilor. Anul acesta avem pneuri cu un pas mai moi pentru că folosim supersoft şi soft, lucru influenţat poate şi de faptul că Nico Rosberg a concurat aproape toată cursa de anul trecut cu un singur set de cauciucuri. Un an mai târziu, suprafaţa circuitului va fi diferită, aşa că trebuie să ne asigurăm că acoperim şi aceste aspecte", a precizat el.

Via F1i

Comentarii (4)

  • Vorbe....
    2 1
  • ciorbe
    ciorbe mercedes
    2 1
  • Torbe...
    Torbe...
    1 0
  • Mai sa fie, ce greutati intampina astia..........
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru