Mercedes se teme de rivalii de la Red Bull: "Motorul Honda pare foarte puternic acum"

de Daniel Popescu
Luni, 14.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes anticipează că Red Bull își va îmbunătăți performanțele în 2019 datorită unui motor Honda care "pare foarte puternic", însă anticipează că sezonul va fi decis de modul în care echipele vor interpreta regulamentul pentru aripa față.

Red Bull a anunțat recent că motorul pregătit de Honda va avea performanțe apropiate de Ferrari și Mercedes, iar rivalii încep deja să-și exprime temerile în aceata privință.

Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes, anticipează că Honda va oferi celor de la Mercedes un motor competitiv.

"Am observat că nu mai există niciun tipar. Nu mai există nicio echipă care să domne un anumit circuit. Lucrurile s-au schimbat, iar motorul celor de la Honda pare foarte puternic acum", a declarat el pentru publicația RaceFans.

Pe de altă parte, Wolff anticipează că sezonul 2019 va fi decis în bună măsură de schimbarea regulamentului pentru configurația aripii față.

"Cred că cel mai mare impact va fi noul regulament pentru aerodinamic, care va schimba totul. Cineva ar putea găsi o scăpare în regulament sau să înțeleagă mai devreme cum funcționează aceste monoposturi. Vom avea în frunte echipe care în prezent nici nu sunt pe radar", a adăugat el.

Via RaceFans

Comentarii (10)

  • Costel
    toto ii de trecut pe bumbi daca ii adevarat ce o zis de honda
    2 9
  • hahaha
    Honda are probleme cu vibratiile motorului la putere maxima... desci daca nu rezolva nu o sa aiba un motor puternic pentru ca nu il pot folosii la maxim.
    In alta ordine de idei Max a consumat prima zi de pedeapsa in folosul comunitatii... ca asistent la Formula E. Ce sa faci FIA face publicitate la Formula E cum poate:)
    8 4
  • Costel
    @haha
    ii vibreaza ochi in cap lu max:D
    5 5
  • Costel
    ochii ii corect
    3 6
  • Văzându-i pe ăștia cum atâția ani, înaintea campionatului "se tem" de nu știu ce lucruri, nu știu ce echipe după care mănâncă mai toate victoriile îi compar cu un Popei Marinarul care se preface de 2 bani după care ia o gură de spanac și-i rade pe toți din calea lui. Deci niște mincinoși.
    11 2
  • Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes, anticipează că Honda va oferi celor de la Mercedes un motor competitiv. Nu inteleg eu sau la Red Bull trebuie sa ofere motorul
    6 0
  • E normal. Pilotul e Max acum...
    1 0
  • Cred, din pacate, ca si anul asta batalia se va da doar intre Mercedes si Ferrari.
    8 0
  • fan Ferrari
    Toto tot timpul lustruie un pic concurenta ...
    e mai fain asa
    de ce ar zice ca unitatea de propulsie MB este peste toata lumea cu 40-50 CP
    s-ar descuraja toti
    asa si ei RBR) se uita cu incredre catre sezonul 2019 ... daca Tot zice, asa o fi ...
    3 0
  • hahaha
    Mick Shumacher va pilota in 2 teste pentru....Ferrari:)
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru