Mercedes: "Sezonul începe din nou la Barcelona. Nu știm cine are cele mai bune upgrade-uri"

de Daniel Popescu
Marti, 09.05.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda consideră că lupta pentru titlurile mondiale va fi relansată în Spania, acolo unde Mercedes, Ferrari și Red Bull vor sosi cu noutăți majore la monoposturi.

Marele Premiu al Spaniei marchează sosirea Formulei 1 în Europa, iar echipele pregătesc update-uri majore pentru monoposturi care ar putea bulversa ierarhiile.

Ferrari și Red Bull vor încerca să câștige timp prețios pe circuit prin noutăți de natură aerodinamică, în timp ce rivalii de la Mercedes vizează rafinarea monopostului și scăderea masei totale a acestuia.

În acest context, Niki Lauda, directorul non-executiv al campioanei mondiale, consideră că sezonul va fi relansat pe circuitul de la Barcelona. "Sezonul va începe ca nou. Nu știm încă cine are cele mai bune update-uri, dar vom vedea la Barcelona", afirmă austriacul.

Urmareste Automarket
Ferrari și Red Bull nu reprezintă singurele probleme pentru Mercedes, întrucât Lewis Hamilton a avut probleme cu monopostul în special în Bahrain.
Șeful Toto Wolff a lăsat să se înțeleagă că inginerii nu au reușit să identifice cauza concretă a problemelor.

"Am petrecut timp pentru a înțelege de ce nu a putut aduce monopostul în fereastra potrivită pentru performanțe pentru a se simți confortabil. Nu există lucruri magice pentru a înțelege asta, ci doar multă muncă și atenție la detalii. Trebuie să-i dăm instrumentele de care are nevoie pentru a face treabă bună în următoarele curse și pe asta ne vom concentra atenția", a precizat el.

Via Autosport, Reuters

Comentarii (8)

  • Se pregatesc niste ubdate-uri majore dar nu cred ca va avea un impact atat de major incat sa fie ca un nou inceput de sezon.Cel putin pentru primi 3 clasati...Mercedes va inainta pe parcursul sezonului probabil Ferrari vor tine obiceiul tipic de a pierde avantul de inceput pe parcursul sezonului iar Red Bull nu au o componenta vitala.Parerea mea.
    8 8
  • deci mercedes va fi cel mai actualizat daca asa sta treaba.
    5 3
  • pif666
    care va uitati la f1 de multi ani ,sti cu siguranta ca fiecare echipa a avut perioada de dominatie ,apoi de cadere .
    era mercedes e in declin maxim.
    anul acesta macaronari au nimerit masina . red bull din pacate stau inca foarte bine la aerodinamica,dar motorul este slabut. si nici sasiul nu este fenomenal ca ani trecuti.
    mercedes nu poate emite pretenti cu bottas . o sa isi ia puncte unul altuia cu hamilton ,aspect ideal pt VITELUL .
    oricum, o sa avem ceva suspans si actiune .
    dar pot paria ca mercedes nu mai castiga campionatul: cel putin la piloti.
    poate-poate la constructori.
    7 10
  • corect-MB-functioneaza fara VODCA
    3 7
  • robert fan
    Niki bate campii. Sa fim seriosi , orice update aduce cateva zicimi de secunda. Diferenta in Rusia intre Ferrari si RBR a fost de peste 1,5 secunde.Anul asta ii bate Ferrari la funduletul gol pe toti.Au cea mai buna masina si poate pe ploaie sau circuite inchise ca cel din Rusia unde era sa adorm la cursa sa mai castige altcineva. Cum s-a sesizat RBR cu uleiul consumat de Mercedes in calificari cum n-au mai luat polul. Cum explici ca in calificari esti cel mai rapid dar in cursa nu?
    5 6
  • @robert fan
    "Cum explici ca in calificari esti cel mai rapid dar in cursa nu?"
    Simplu: se folosesc mapari diferite in calificari in Q3 fata de cursa, mapari care supun motorul la un stres suplimentar si din aceasta cauza se merge doar cateva tururi cu acea mapare agresiva.
    Mercedes castiga mai multa putere cu aceasta mapare decat Ferrari.
    8 3
  • De la Barcelona, anul trecut, Toto a ramas cu amintiri neplacute, sa vedem anul asta ce va fi ... cu pumnul in masa a dat, sper sa nu dea si cu celalalt ...
    5 0
  • robert fan
    @hakkinen Posibil sa ai dreptate dar mie mi se pare ceva ciudat la Mercedes. Sa vedem si cursa asta cum stam.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru