Mercedes va introduce un nou ambreiaj în Singapore pentru a evita ratarea starturilor

de Daniel Popescu
Vineri, 28.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes lucrează la un nou ambreiaj pe care îl va introduce în Singapore cu scopul de a evita ratarea starturilor de cursă, potrivit presei germane.

Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au avut numeroase probleme la plecarea de pe loc în cadrul starturilor din cursele de la Silverstone şi Hungaroring, iar germanul a întâmpinat probleme inclusiv în cursa de la Spa-Francorchamps.

Mercedes a confirmat ulterior că există cauze multiple pentru aceste probleme, însă una dintre cele mai importante este legată de ambreiaj.

"La Spa şi Monza putem trăi cu un start prost pentru că este posibil să depăşeşti, dar pentru Singapore avem nevoie de o soluţie", a explicat un inginer Mercedes pentru publicaţia Auto Motor und Sport.

Potrivit sursei citate, Mercedes lucrează la un nou sistem pentru ambreiaj, care să respecte şi noul regulament care prevede că piloţii nu mai pot primi indicaţii de la boxe în cadrul procedurilor de la start. Cu toate acestea, noul ambreiaj va fi introdus cel mai probabil abia la Marele Premiu al statului Singapore din 20 septembrie, care va avea loc la două săptămâni după etapa programată în Italia.

Via Auto Motor und Sport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru