Mick Schumacher a pilotat pentru prima oară un monopost de curse

de Daniel Popescu
Vineri, 19.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumjacher, a efectuat în această săptămână primul său test cu un monopost de curse şi ar putea concura în Formula 4 în 2016.

Esential 2016 este anul in care Mick Schumacher ar putea debuta in Formula 4
Mick Schumacher se apropie cu paşi mari de debutul oficial în competiţiile de monoposturi. Fiul lui Michael Schumacher în vârstă de 15 ani a efectuat în această săptămână pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia primul său test cu un monopost de curse.

Germanul a urcat în cockpitul unui monopost de Formula 4, însă pentru început şeful echipei sale din karting evită să facă predicţii cu privire la performanţele sale.

"Mick este cu siguranţă talentat, dar nu poţi spune cu siguranţă că un pilot bun de karting va fi rapid într-un monopost de Formula 1. Nu este suficient să ai un nume bun, trebuie să fii rapid. După o zi de teste, nu este încă posibil să analizăm prestaţiile sale", a explicat Peter Mucke.

Planurile de viitor ale lui Mick Schumacher vizează o nouă campanie în karting pentru anul următor şi un posibil debut în Formula 4 în 2016.

Formula 4 este competiţia în care anul viitor ar putea debuta şi românca Alexandra Marinescu.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru