Monster cumpără Red Bull şi-l aduce pe Ken Block în Formula 1

de Daniel Popescu
Miercuri, 01.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Producătorul de băuturi energizante Monster a ajuns la un acord pentru achiziţionarea echipei Red Bull Racing. Unul dintre piloţii noii echipe va fi cascadorul american Ken Block.

Formula 1 reprezintă o platformă globală excelentă pentru promovarea mărcii Monster în întreaga lume.

Comunicat de presa

NOTĂ: Acest articol reprezintă o păcăleală de 1 aprilie. Orice asemănare cu realitate este pur întâmplătoare.

Red Bull Racing şi-a pus miercuri în aplicare planurile cu privire la retragerea din Formula 1 ca urmare a rezultatelor dezamăgitoare din debutul acestui sezon, generate în primul rând de performanţele mediocre ale motorului Renault.

Producătorul austriac de băuturi energizante a ajuns la un acord cu rivalii americani de la Monster, care vor achiziţiona integral echipa Red Bull Racing pentru o sumă care va rămâne confidenţială.

În urma acestei tranzacţii, echipa cu sediul la Milton Keynes îşi va schimba numele în Monster F1 Team începând din sezonul 2016 şi mizează pe o campanie agresivă de marketing.

"Formula 1 reprezintă o platformă globală excelentă pentru promovarea mărcii Monster în întreaga lume, din Statele Unite şi până în Orientul Mijlociu.

Ne bucurăm că am identificat o oportunitate pentru a concura în Formula 1 cu propria echipă şi sperăm să obţinem performanţe cât mai apropiate de cele înregistrate de rivalii noştri de pe piaţă", precizează Monster într-un comunicat de presă.

Ken Block va concura în Formula 1 din 2016

Sunt entuziasmat să debutez în Formula 1 în sezonul 2016 alături de prietenii mei de la Monster.

Ken Block
Cascador american
Monster a anunţat deja strategia pentru sezonul 2016: unul dintre piloţii echipei va fi celebrul cascador american Ken Block, unul dintre partenerii tradiţionali ai producătorului de băuturi energizante în cadrul evenimentelor sale reunite sub sigla Gymkhana.

"Sunt entuziasmat să debutez în Formula 1 în sezonul 2016 alături de prietenii mei de la Monster. Trebuie să admit că va fi dificil să mă adaptez la cerinţele unui monopost de Formula 1, însă sunt încrezător că voi fi capabil fac faţă cu brio aceste provocări.

Aşa cum uneori tragem şi 10 duble pentru o scenă din Gymkhana, tot aşa voi exersa de 10 ori fiecare manevră pentru a învăţa să pilotez în Formula 1", spune Block.

Red Bull nu a anunţat încă numele coechipierului lui Block, însă cel mai probabil Daniil Kvyat va fi păstrat la echipă în detrimentul lui Daniel Ricciardo, datorită faptului că Rusia cunoaşte o explozie a vânzărilor de băuturi energizante.

În acest moment, viitorul Scuderiei Toro Rosso, a doua echipă a celor de la Red Bull, este incert, însă nu este exclus ca Renault să cumpere team-ul cu sediul la Faenza

Comentarii (7)

  • este 1 Aprilie :)
    4 0
  • devilian
    pacaleala de 1 aprilie :)
    3 0
  • Nu e pacaleala !
    Am vorbit ieri cu Ken si a confirmat ! de asrmenea , colegul de echipa va fi Niky Lauda !
    12 0
  • inca una?
    3 0
  • Ken va fi platit sa faca cateva cascade pe parcursul fiecarui GP ;)
    4 0
  • Cu vreo 25 de pitstop-uri pentru schimb de pneuri va termina si el o cursa =)).
    0 0
  • Bine că nu cumpără moldovenii, ar fi fost prima echipă spirtoasă - Mona F1.
    Dacă Red Bull îți dă aripi, Mona ce-ți dă? suflet de moldovean.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru