Noul obiectiv pentru Red Bull: să câștige mai multe puncte decât Ferrari în a doua jumătate a sezonului

de Daniel Popescu
Luni, 21.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull își propune să obțină mai multe puncte decât Ferrari în a doua parte a sezonului și să obțină câteva podiumuri până la finalul anului.

Red Bull Racing spera să lupte alături de echipele de top în acest sezon, însă nu a reușit să țină pasul cu Mercedes și Ferrari. În prezent, după 11 dintre cele 20 de curse ale sezonului, Red Bull are de recuperat 134 de puncte în fața Ferrari și 173 de puncte în fața Mercedes.

Întrucât mai sunt doar nouă curse până la final, șeful Christian Horner admite că șansele de a ocupa locul doi în clasamentul constructorilor sunt mici, însă speră să obțină mai multe puncte decât Ferrari în a doua jumătate a campaniei.

"Din punct de vedere al campionatului, cred că diferența dintre noi și Mercedes și Ferrari este prea mare pentru a fi recuperată. Dar mi-ar plăcea să câștigăm mai multe puncte decât Ferrari în a doua jumătate a sezonului. Un obiectiv agresiv este să luptăm pentru podiumuri în câteva curse până la finalul anului", a declarat britanicul.

Max Verstappen trage deja un semnal de alarmă că vrea să lupte pentru titlul mondial, însă acordă echipei 2-3 ani pentru a ajunge în această situație.

"Nu suntem unde vreau să fim, dar nu înseamnă că renunț din prima.

Trebuie să muncim din greu. Dar după 2-3 ani fără îmbunătățiri altfel ar sta situația. Muncim din greu pentru a îmbunătăți, dar după anul viitor vom vedea unde stăm în viitor", a precizat olandezul.

Via Motorsport

Comentarii (11)

  • HAHAHHAHAHA..POATE DECIT MCLADA
    8 5
  • Multe echipe au muncit zdravan in vacanta de vara, una dintre ele este cea de mai sus. Vom avea surprize placute la Spa, sper sa ajunga Alonso in Q3.
    3 3
  • Pariez pe Ferrari si Rachiunnen
    7 1
  • RedBull
    Dar mi-ar placea sa-i bagam betze-n roate celor de la Ferrari in a doua jumatate a sezonului. Un obiectiv agresiv este sa luptam sa nu ajunga careva campion (doar Mercedes) la finalul anului.
    7 6
  • La cat de infantil este Verstappen uneori oricui iar face probleme ! Vezi Ungaria cu Riccie.....
    8 2
  • Iar apar hatteri Ferrari care sunt la posturi.......
    4 8
  • zic si eu
    Daca tot il macina realismul, Horner trebuia sa spuna ca pentru a atinge noul obiectiv este necesar ca Max sa devina un pilot rational.
    Degeaba munceste echipa daca baiatu' lu' tata o ia pe aratura, uneori chiar cu coechipierul, nu doar cu adversarii.
    Acesta este si unul dintre motivele pentru care Red Bull este la o distanta asa mare fata de Mercedes/Ferrari.
    Cu un Verst mai copt la minte cred ca RBR avea 20-30 puncte in plus (pe cale de consecinta, MBZ si Ferrari aveau mai putine) inainte de vacanta.
    Ce ma bucura este faptul ca partea a 2a se anunta a fi cea mai palpitanta din ultimul cincinal!:)))
    7 0
  • Raikkonen confirmat ca pilot Ferrari si pentru anul 2018
    5 1
  • @Yaz
    1. Se scrie hater, cu un singur t.
    2. Pluralul este haters si nu hateri.
    3. Tu ce cauti printre ei ?
    3 0
  • Vandoorne confirmat ca pilot Mclaren pentru sezonul 2018
    1 0
  • @Radu: Cred ca nu stii ce inseamna vacanta de vara, da-mi voie sa te ajut. Este un film cu cei de la Red Bull, unde ultima persoana stinge luminile din fabrica. Si la final, see you in three weeks at Spa. Cam cat de mult au muncit pe branci unii?
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru