Nurburgring nu are încă contract pentru cursă din sezonul 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 14.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Reprezentanţii circuitului de la Nurburgring au confirmat că nu au semnat încă acordul pentru găzduirea Marelui Premiu al Germaniei din sezonul 2015.

Esential 20 este numarul curselor din calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2015
FIA a publicat recent versiunea finală a calendarului Formulei 1 pentru sezonul 2015, iar Marele Premiu al Germaniei este singura etapă în dreptul căreia nu este trecut circuitul care va găzdui cursa.

Etapa germană se desfăşoară alternativ pe circuitele de la Hockenheim şi Nurburgring, ultimul dintre ele fiind responsabil de ediţia din 2015. Totuşi, oficialii circuitului au confirmat că nu au ajuns încă la un acord cu Bernie Ecclestone pentru găzduirea cursei.

"Nu pot spune nimic despre Marele Premiu al Germaniei, pentru că în acest moment nu avem un contract. Aşteptăm în continuare feedbackul şi un contract, aşa că în acest moment nu vă pot spune dacă vom avea o cursă de Formula 1 la Nuburgring în acest an", a declarat un purtător de cuvânt al circuitului de la Nurburgring.

În cazul în care Nurburgring nu va semna contractul, Ecclestone va încerca cel mai probabil să convingă circuitul de la Hockehneim să organizeze şi cursa din acest an.

Marele Premiu al Germaniei este programat în 19 iulie.

Via GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru