Perez admite că monopostul Force India nu este încă competitiv

de Daniel Popescu
Miercuri, 25.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez a admis că Force India trebuie să îmbunătăţească în continuare monopostul pentru ca acesta să devină competitiv.

Force India a terminat cu ambele monoposturi în puncte în Marele Premiu al Australiei, însă echipa este conştientă că această performanţă s-a datorat şi faptului că doar 11 piloţi au ajuns la linia de sosire.

De altfel, echipa a avut la dispoziţie doar trei zile de teste, iar în prezent lucrează la un upgrade semnificativ care va fi introdus la startul sezonului european. Sergio Perez a admis că nivelul de performanţă al monopostului nu este încă cel sperat.

"Încă învăţam foarte multe lucruri despre potenţialul monopostului VJM08 şi de fiecare dată când ajungem pe circuit găsim îmbunătăţiri. Suntem conştienţi de munca necesară pentru a face monopostul competitiv, dar ştim că vom avea nevoie de timp. Monopostul pare promiţător, dar are nevoie de dezvoltare şi aştept să primesc upgrade-urile în curând", a declarat mexicanul.

Urmareste Automarket
Primele mici îmbunătăţiri sunt aşteptate pe monopost chiar la finalul acestei săptămâni cu ocazia Marelui Premiu al Malaysiei, potrivit unor declaraţii făcute de coproprietarul Vijay Mallya.

"Chiar dacă am câştigat puncte bune la Melbourne, ştim că monopostul VJM08 este abia la începutul călătoriei de dezvoltare şi că trebuie să adăugăm performanţă dacă vrem să terminăm cu regularitate în puncte.

Vor fi mici îmbunătăţiri în acest weekend înainte să facem paşi mari pe parcursul sezonului european", a explicat indianul.

Via Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru