Perez speră ca Force India să obţină podiumuri în sezonul 2015

de Daniel Popescu
Luni, 31.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergio Perez şi-a exprimat speranţa că Force India va obţine podiumuri în a doua parte a sezonului, prin prisma performanţelor aduse de monopostul de specificaţie B.

Esential 5 este cel mai bun rezultat obtinut de Force India in sezonul 2015
Force India a fost ultima echipă care a lansat noul monopost pentru sezonul 2015, însă a introdus un monopost de specificaţie B cu care a început să-şi îmbunătăţească rezultatele.

Sergio Perez a ocupat locul cinci în Marele Premiu al Belgiei şi consideră că există potenţial pentru a obţine clasări pe podiumul de premiere.

"Ne-am simţit bine în cursa din Belgia. Întotdeauna este frumos să lupţi în frunte şi, chiar dacă nu am reuşit să terminăm pe podium, a fost bine să venim de acolo cu cel mai bun rezultat al sezonului de până acum. Performanţele noastre se îmbunătăţesc şi profităm de oportunităţi atunci când apar. Am văzut că acum putem lupta cu aproape oricine şi este important să continuăm să avem podiumul ca obiectiv", a declarat mexicanul.

Perez consideră că prima oportunitate pentru o clasare pe podium va fi chiar Marele Premiu al Italiei de la sfârşitul acestei săptămâni, mai ales că Monza este un circuit unde puterea motoarelor Mercedes este importantă.

"Monza este un circuit de putere şi suntem încrezători că vom fi competitivi.

Nu este uşor să depăşeşti şi opţiunile pentru strategie sunt destul de limitate, aşa că este important să-ţi faci treaba în calificări. Sentimentul meu este că monopostul cu update-uri este foarte bun. La Spa am fost cel mai confortabil în acest sezon şi am văzut asta în rezultate. Trebuie să mergem la Monza şi să furnizăm o performanţă similară", a adăugat el.

Via GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru