Feedback

Nico Rosberg

Vineri, 11 August 2017

Formula 1: Rosberg, convins că Ferrari nu poate ține pasul cu Mercedes în finalul sezonului: "Nu va avea nicio șansă"

Nico Rosberg consideră că Mercedes va dezvolta mai bine monopostul în a doua jumătate a sezonului și anticipează că Ferrari nu va putea ține pasul pe circuitele care urmează în calendar.
Joi, 15 Decembrie 2016

Formula 1: Mercedes nu va anunţa înlocuitorul lui Rosberg în 2016: "Nu este nimic planificat până în 3 ianuarie"

Mercedes va dezvălui numele noului coechipier al lui Lewis Hamilton cel mai devreme în luna ianuarie.
Luni, 05 Decembrie 2016

Formula 1: Vettel se exclude din cursa pentru înlocuirea lui Rosberg: "Ar trebui să fie clar că am contract cu Ferrari"

Sebastian Vettel susţine că îşi va respecta contractul cu Ferrari în ciuda faptului că retragerea lui Nico Rosberg a creat un loc liber la campioana mondială Mercedes.
Vineri, 02 Decembrie 2016

Formula 1: Șoc în Formula 1: Nico Rosberg își anunță retragerea la doar 5 zile de la primul său titlu de campion mondial

Nico Rosberg pune punct oficial carierei sale din Formula 1 la doar 31 de ani și la nicio săptămână de la câștigarea primului - și singurului - său titlu de campion mondial în Formula 1.
Luni, 28 Noiembrie 2016

Formula 1: S-a umplut paharul? Hamilton ar putea fi suspendat sau concediat de Mercedes după "anarhia" provocată în Abu Dhabi

Presa britanică susţine că Lewis Hamilton riscă să fie suspendat sau concediat de Mercedes după ce a refuzat să respecte ordinul echipei de a concura într-un ritm normal în cursa de la Abu Dhabi, preferând să-l blocheze pe Nico Rosberg.
Duminica, 27 Noiembrie 2016

Formula 1: Final electrizant de sezon în Formula 1: Hamilton a câștigat în Abu Dhabi, dar Rosberg este noul campion mondial!

Lewis Hamilton a obținut victoria în ultima cursa a sezonului, însă Nico Rosberg și-a asigurat titlul mondial după ce a ocupat locul doi în fața lui Sebastian Vettel, care pe finalul cursei a lăsat senzația că ar putea câștiga.
Sambata, 26 Noiembrie 2016

Formula 1: Hamilton, pole position la Abu Dhabi în cursa decisivă pentru titlu. Rosberg completează prima linie a grilei

Lewis Hamilton va pleca din pole position în cursa din Abu Dhabi, în care coechipierul său Nico Rosberg va lua startul de pe locul doi şi are nevoie de un podium pentru a deveni campion.
Vineri, 25 Noiembrie 2016

Formula 1: Debut convingător pentru Mercedes: Hamilton l-a învins pe Rosberg în antrenamentele din Abu Dhabi

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Abu Dhabi şi l-a surclasat pe coechipierul sau Nico Rosberg, cu care lupta pentru titlul mondial.
Joi, 24 Noiembrie 2016

Formula 1: Hamilton exclude utilizarea unei strategii "inteligente": "Nu-l voi bloca pe Rosberg cu scopul de a fi depăşit de piloţii Red Bull"

Lewis Hamilton a exclus varianta de a-l ţine blocat în spatele său pe Nico Rosberg cu scopul ca piloţii Red Bull să-l depăşească pe german şi să-i permită britanicului să devină campion.
Marti, 22 Noiembrie 2016

Formula 1: Rosberg susţine că "va da totul pentru o victorie în Abu Dhabi", deşi un loc pe podium îi garantează titlul mondial

Nico Rosberg susţine că va aborda cursa decisivă din Abu Dhabi ca pe una obişnuită în care mizează pe victorie, deşi un loc 3 este suficient pentru a deveni campion mondial.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru