Feedback

Pirelli a anunţat pneurile pe care le va furniza în următoarele patru curse

Publicat Miercuri, 22.04.2015
de Daniel Popescu
Comenteaza 0
Pirelli a anunţat pneurile pe care le va furniza în următoarele patru curse - Poza 1
Pirelli a dezvăluit tipurile de pneuri pe care le va oferi piloţilor în următoarele patru Mari Premii, care vor avea loc în Spania, Monaco, Canada şi Austria.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a publicat miercuri informaţii despre compoziţiile de cauciucuri pe care le va furniza în următoarele Mari Premii.

Pentru etapa programată la Barcelona peste trei săptămâni, producătorul italian a nominalizat pneurile medium şi hard, cele mai dure din gamă, ca urmare a cantităţii de energie cu care se încarca acestea pe asfaltul de la Barcelona. În schimb, pentru Monaco şi Canada, Pirelli a optat pentru cauciucurile supersoft şi soft, cele mai moi din gamă, întrucât primul este un circuit stradal, iar al doilea semi-permanent.

Nu în ultimul rând, în Marele Premiu al Austriei, piloţii vor avea la dispoziţie tot pneuri supersoft şi soft, ca urmare a faptului că viteza medie este una mică. Pirelli a oferit exact aceleaşi compoziţii de pneuri şi în cele patru etape de anul trecut.

Via Pirelli


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru