Pirelli a anunţat pneurile furnizate în prima ediţie a Marelui Premiu al Rusiei

de Daniel Popescu
Vineri, 12.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a dezvăluit tipurile de pneuri pe care le va furniza în cursele din Japonia şi Rusia. Pentru ediţia inaugurală cursei de la Soci, producătorul italian a optat pentru cauciucuri soft şi medium.

Pentru Suzuka, Pirelli a ales cele mai dure compoziţii din gamă: P Zero Orange (hard) şi P Zero Alb (medium), potrivite pentru vitezele mari, asfaltul abraziv şi virajele rapide.

Pirelli
Comunicat de presa
Pirelli a prezentat în această săptămână tipurile de pneuri pe care le va furniza echipelor cu ocazia curselor care vor avea loc în Japonia şi Rusia.

La fel ca anul trecut, piloţii vor avea la dispoziţie pe circuitul de la Suzuka pneurile medium şi hard, cele mai dure din gama producătorului italian.

"Marele Premiu al Japoniei se desfăşoară pe circuitul de la Suzuka, unul dintre cele mai solicitante în ceea ce priveşte energia laterală. Din acest motiv, Pirelli a ales cele mai dure compoziţii din gamă: P Zero Orange (hard) şi P Zero Alb (medium), potrivite pentru vitezele mari, asfaltul abraziv şi virajele rapide", precizează italienii.

Alegerea pentru noul circuit de la Soci, în Rusia, a fost una mai complexă, pentru că nu există informaţii relevante.

Pirelli
Comunicat de presa
În mod tradiţional, pe circuitele stradale sau temporare, Pirelli oferă cele mai moi compoziţii, însă pentru Marele Premiu al Rusiei a preferat să adopte o poziţie conservatoare, întrucât aceasta va fi prima cursă de pe circuitul de la Soci.
Astfel, italienii vor oferi piloţilor pneuri de compoziţie soft şi medium la ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Rusiei, care va avea loc în 12 octombrie.

"Alegerea pentru noul circuit de la Soci, în Rusia, a fost una mai complexă, pentru că nu există informaţii relevante. Cu ajutorul simulărilor, inginerii au calculat că cea mai potrivită alegere o reprezintă pneurile P Zero Alb (medium) şi P Zero Galben (soft), o combinaţie care acoperă o gamă largă de condiţii posibile", precizează producătorul italian într-un comunicat de presă.

În Marele Premiu al statului Singapore de săptămâna viitoare, Pirelli va furniza pneuri supersoft şi soft. Pirelli va anunţa ulterior şi pneurile pe care le va furniza în Statele Unite, Brazilia şi Abu Dhabi, ultimele trei curse ale sezonului.

Via Pirelli

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru