Pirelli adoptă o strategie agresivă pentru cursa din Belgia

de Daniel Popescu
Vineri, 25.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli va furniza pneuri soft şi medium în Marele Premiu al Belgiei, o strategie agresivă neobişnuită pentru acest sezon, când italienii au preferat să fie conservatori.

Esential 3 este numarul curselor pentru care Pirelli a anuntat tipurile de pneuri pe care le va furniza echipelor
Criticile aduse pneurilor furnizate de Pirelli pe parcursul anului trecut au determinat producătorul italian să adopte strategii conservatoare în privinţa compoziţiilor folosite în Marile Premii din acest an.

Totuşi, Pirelli a anunţat în această săptămână că va furniza piloţilor cauciucuri de compoziţie soft şi medium în Marele Premiu al Belgiei de la sfârşitul lunii august. Mişcarea este una surprinzătoare în condiţiile în care italienii au adus în ultimii doi ani pneurile medium şi hard, cele mai dure din gamă, ca urmare a cerinţelor circuitului de la Spa-Francorchamps.

Solicitări intense vor fi şi pe circuitul de la Monza, acolo unde Pirelli va aduce cauciucurile medium şi hard, în timp ce în Singapore va furniza pneuri supersoft şi soft, întrucât circuitul Marina Bay este unul dintre cele mai lente din calendarul competiţional.

Cele trei curse vor avea loc după pauză de vară de trei săptămâni din luna august şi vor marca trecerea de la sezonul european la cel cu curse în Asia, Orientul Mijlociu şi America de Nord.

Via Pirelli

Comentarii (1)

  • Nu mi se pare deloc agresiva avand in vedere faptul ca softurile de anul acesta se comporta ca si mediumurile de anul trecut s.a.m.d. Daca ar porni cursa pe harduri nu ar mai avea sens sa le schimbe pe durata cursei, daca nu ar fi obligatoriu
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru