Pirelli anunţă programul testelor pentru pneuri din timpul sezonului

de Daniel Popescu
Vineri, 07.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pirelli a dezvăluit vineri programul complet al echipelor pentru cele trei sesiuni de teste din timpul sezonului, când fiecare echipă va avea o zi la dispoziţie pentru evaluarea pneurilor.

Esential 6 zile de teste vor avea echipele in timpul sezonului 2014
Anul 2014 marchează revenirea la testele în timpul sezonului pentru prima oară după 2008, în cadrul a trei sesiuni de câte două zile care vor avea loc la scurt timp după încheierea unor Mari Premii.

În plus, ca parte a negocierilor pentru furnizarea pneurilor în Formula 1, Pirelli şi-a câştigat dreptul de a efectua teste intensive pentru cauciucuri în cadrul acestor sesiuni de evaluare.

Astfel, fiecare echipă va avea o zi în care se va ocupa exclusiv de testarea pneurilor, iar producătorul italian a finalizat în această săptămână programul complet.

Bahrain (8-9 aprilie)
Ziua 1    Caterham
Ziua 2    Mercedes şi Williams

Barcelona (13-14 mai)
Ziua 1    Sauber şi Toro Rosso
Ziua 2    McLaren şi Force India

Silverstone (8-9 iulie)
Ziua 1    Ferrari şi Lotus
Ziua 2    Red Bull şi Marussia

În plus, la scurt timp după finalul sezonului, va exista o sesiune de teste în Abu Dhabi în perioada 25-26 noiembrie, atunci când Pirelli va furniza pneuri demonstrative pentru sezonul 2015. 

Comentarii (1)

  • http://www.paginademedia.ro/2014/03/derapaj-romania-tv-forteaza-stirea-a-murit-anunt-cutremurator-de-la-spitalul-unde-e-schumacher/
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru