Presă: Sauber l-a refuzat pe Hulkenberg şi se va despărţi şi de Gutierrez

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sauber i-a transmis lui Nico Hulkenberg că nu are loc la echipă în sezonul 2014 şi caută un înlocuitor inclusiv pentru Esteban Gutierrez, potrivit presei britanice.

Presa internaţională a relatat recent că Nico Hulkenberg a ajuns la un acord final pentru a reveni la Force India în sezonul 2014 pe baza unui contract pe un an cu posibilitate de prelungire, însă germanul şi-a evaluat toate opţiunile înainte de a-şi pune semnătură pe contract.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de jurnalistul britanic Adam Cooper, Hulkenberg s-a interesat de posibilitatea de a rămâne la Sauber, însă echipa i-a transmis că nu îi poate oferi un loc şi pentru anul viitor.

În plus, aceeaşi sursă afirmă că Sauber nu doreşte să continue colaborarea nici cu Esteban Gutierrez, care nu a impresionat în sezonul său de debut în Formula 1.

Presa susţine că unul dintre piloţii echipei va fi Adrian Sutil, în timp ce numele coechipierului său nu a fost încă stabilit. Iniţial, echipa confirmase că va miza pe serviciile rusului Sergey Sirotknin, însă în ultima perioadă oficialii echipei au admis că prezenta acestuia pe grila de start nu este încă sigură, prin prisma lipsei sale de experienţă.

Via Adam Cooper

Comentarii (3)

  • Mare pacat de Esteban Gutierrez..................
    8 3
  • bine ca-l aduc pe pustanul cela de rus de 17 ani si renunta la gutierrez si la Hulkenberg.
    o sa fie dezastru pt ei in sezonul urmator
    6 3
  • Eu nu l-am prea inteles pe Hulkenberg. Nemultumit de Force India, pleaca la Sauber, cu speranta ca va fi mai bine. Acum, nemultumit de Sauber, pleaca la Force India. Ce spera sa gaseasca acolo? O masina mult peste Sauber? Nu cred ca va fi cazul. Daca pleca la una dintre echipele fruntase, vedeam motivul, dar asa nu-l vad.
    Mai exista insa posibilitatea, sa stie el ceva, ceea ce nu stim noi, restul lumii.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru