Presă: Sergey Sirotkin a semnat cu Sauber pentru 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 23.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sergey Sirotkin a semnat contractul cu Sauber pentru a deveni unul dintre piloţii echipei în sezonul 2014, potrivit presei germane.

Sergey Sirotkin va deveni anul viitor cel mai tânăr pilot din istoria Formulei 1, în cazul în care informaţiile dezvăluite de publicaţia germană Der Spiegel se vor confirma.

Potrivit sursei citate, Sirotkin a semnat un contract cu Sauber pentru sezonul 2014 al Formulei 1, un eveniment anticipat deja de faptul că tatăl sau conduce una dintre cele trei companii din Rusia care s-au angajat să salveze echipa de la faliment.

Rusul, care va avea doar 18 ani în luna martie a anului viitor, nu are încă superlicenţă pentru a putea concura în Formula 1, însă în 27 septembrie va urca pentru prima oară la volanul unui monopost de competiţie în cadrul unui eveniment organizat de Sauber la Soci.

Dacă informaţia despre contractul semnat de Sirotkin se va confirma, rusul îl va înlocui cel mai probabil pe Nico Hulkenberg, care şi-a activat anterior o clauză de contract potrivit căreia poate părăsi echipa în orice moment.

În plus, germanul nu dispune de sprijin financiar, cel puţin comparativ cu coechipierul său Esteban Gutierrez, care aduce bani la Sauber prin intermediul sponsorului Telmex.

Via Der Spiegel

Comentarii (1)

  • Acum Charles Pic are pe cine depasi in curse... Mai bine cu probleme financiare decat cu un pilot foarte slab, lipsit de experienta, fara nicio treaba cu monposturile si asa mai departe...
    Daca ai o problema cu banii, mai esti inteles. Dar daca ai bani si aduci un pilot slab, cine te mai intelege? Si nici Gutierrez nu e cine stie ce. Sper ca Hulk sa ajunga la Lotus, merita.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru