Presa spaniola: Alonso va fi anuntat ca pilot Ferrari in septembrie, la Monza

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 30.06.2009
Presa iberica scrie astazi ca Fernando Alonso va fi pilotul Ferrari in 2010, urmand ca anuntul oficial sa fie facut in septembrie.

Fernando Alonso va fi confirmat ca pilot Ferrari in 11 septembrie, la Monza, la Marele Premiu al Italiei. Intr-un articol publicat astazi de catre publicatia spaniole AS, jurnalistii spanioli sustin ca Alonso va semna un contract valabil pe cinci ani cu Scuderia italiana.

Conform presei din Spania, singura necunoscuta din ecuatia venirii lui Alonso la Ferrari este numele pilotului pe care ibericul il va inlocui. Ferrari urmeaza sa ia o decizie legata de acest aspect pana la momentul respectiv, in functie de evolutia lui Raikkonen si Massa in acest sezon.

AS sustine ca traditionalul eveniment Ferrari care marcheaza finalul sezonului va avea loc in acest an la Valencia, Alonso urmand sa fie prezentat aici impreuna cu viitorul sponsor Ferrari, Banco Santander. Totusi, Alonso nu va putea fi vazut in combinezon Ferrari decat in luna ianuarie, contractul sau cu renault intinzandu-se pana in 31 decembrie 2009.

via | Motorsport

Taguri: Alonso, Ferrari

Comentarii (37)

  • cine pleaca
    daca vine Alonso, cine pleaca?????
    0 0
  • (ADY)
    Kimi 99% pleaca .......................crezi ca degeaba concureaza in WRC??
    0 0
  • Speculatii??
    Presupun totusi ca sunt doar speculatii, ambii piloti de la Ferrari sunt sub contract si pt sezonul 2010
    0 0
  • contractul lor e pina in 2010
    mda.... nu cred ca va veni Alonso la Ferrari..... Tot ce imi doresc e sa vina germanul Vettel la Ferrari.
    0 0
  • curios
    vreau sa-l vad pe alonso la ferarri , oare se va demonstra ca e asa de bun cum se zice

    P.S. personal nu-mi place , ca pilot e bun
    0 0
  • sa stea la renault
    O fi el campion, dar eu il vreau pe Vettel la Ferrari.Daca chiar il vor cei de la Ferrari, sa vina in locul lui Massa, ca sa ramana Kimi inca un an(asta daca vrea si daca are rezultate bune...)
    0 0
  • nu va pleca kimi
    parerea mea este ca nu va pleca kimi...deoarece el a adus scuderiei titlul mondial la piloti...pe cand massa nu a reusit acelasi lucru anul trecut...asta e...si massa este bun...probabil anul asta va fii peste kimi..dar no..ramane de vaZUt
    0 0
  • nici asa nici asa
    eo sper numai sa nu fie Kimi cel dat afara....Massa din partea mea poate sa se duca la force india, iar alonso mi-e putin antipatic deci nici pe el nu l-as vrea. mi-as dori totusi sa vina vettel dar cel mai mult l-as vrea pe rossi, cum s-a speculat
    0 0
  • alonso la FERRARI
    Inlocuit va fi Kimi ptr.ca nu este iubit acolo.Dar vor pierde cu Masa ptr.ca nu e de valoarea lui Kimi cu tot sprijinul acordat.S-a vazut clar ca lui Kimi i se stabilesc cele mai proaste strategii.
    0 0
  • alonso
    cu Fernando sunt sanse mari pentru Ferrari la obtinerea ambelor titluri anul viitor:)
    0 0
  • Inca o varianta...
    Mai este posibila o varianta - Fernando se supara in 2010 pe echipa Ferrari si se intoarce inapoi la Renault :D
    0 0
  • Cyrus
    ai auzit ceva de vreo plecare a lui Hamilton la Ferrari?:)
    0 0
  • @plecari/veniri
    in primul rand alonso nu va fii la ferrari in 2010.asta spun eu ca e 100% sigur.presa din spania e... :-j never mind.oricum,sa spunem ca,prin reducere la absurd,in 2010 alonso ar fi pilot ferrari.daca e asa...va fii in locul lui massa.kimi a spus de N ori ca in 2010 el va fi pilot ferrari.iar daca va pleca totusi,va fi pentru ca a fost dat afara.ceea ce va demonstra inca o data ce caracter au cei de la ferrari.sper totusi sa nu fie asa..ar fi o lovitura prea grea pentru toti cei care au crezut in aceasta echipa.
    0 0
  • @ Alexandra1710
    daca tu spui ca e 100% sigur...atunci asa e),si..nu mai e nevoie de "reducere la absurd":)
    0 0
  • Alonso la Ferrari
    Nu cred ca Alonso va veni la Ferrari din 2010.Deocamdata Ferrari are cea mai buna echipa de piloti din F1.Principalul obiectiv din 2010 al italienilor ar trebui sa fie construirea unui monopost cu care Kimi si Massa sa se bata ptr ambele titluri.De aceea cred ca Alonso daca va veni la Ferrari va veni din 2011.Daca totusi va veni de la anul eu ca fan al lui Kimi mi-as dori bineinteles sa vina in locul lui Massa.Dar cred ca mai multe sanse are Massa sa ramana la Ferrari,asta din cauza ca este sustinut de foarte multa lume din cadrul echipei.Italienii nu aleg intotdeauna dupa criteriul performantei.Totusi daca va ramane Massa la Ferrari alaturi de Alonso nu cred ca vor fi o echipa mai buna decat Massa-Kimi.Spun asta ptr ca atat Massa cat si Alonso vor tot sprijinul numai ptr ei,iar in scurt timp se va repeta episodul Alonso vs Hamilton de acum 2 ani.Pe de alta parte o echipa Kimi -Alonso ar fi mult mai performanta.In primul rand cei 2 se respecta.Ar mai conta si faptul ca ,Kimi a acceptat intotdeauna concurenta fara sa comenteze ceva.Si in plus de toate Kimi a fost campion mondial cu Ferrari din primul an,pe cand Massa are destui ani la echipa si a beneficiat de foarte mult sprijin,dar nu a realizat mai nimic.Inchei cu o problema care preocupe foarte multa lume.Se vor gasi destui sa comenteze ca Ferrari il aduce pe Alonso ptr ca acesta stie sa pregateasca masina mai bine.Nimic mai fals.Eu nu cred in prostii din astea.Dovada este faptul ca anul trecut si anul asta Renault n-a facut mare lucru in F1.Cel mai important lucru in F1 este monopostul si cum va fi el realizat.Iar anul asta sunt 2 dovezi cat se poate de mari:Brawn Gp si Red Bull.Va salut.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Alexandra1710
    Oricum tu nu crezi in echipa Ferrari si nici macar nu poti sa accepti ca Kimi a venit la Ferrari pentru ca nu avea unde sa se duca. A venit la Ferrari pentru ca era singura posibilitate.

    Iar Fernando poate sa vina la Ferrari. Este posibil ca in 2010 sa aiba 3 monoposturi si astfel, atat Felipe cat si Kimi + Fernando le vor pilota.

    Evident ca nu stim inca daca Fernando vine cu adevarat si nici daca Kimi sau Felipe pleaca. Momentan, in echipa Ferrari exista un singur pilot care aduce rezultate. Si este acelasi de anul trecut. Nu stim ce probleme sunt dar Kimi a fost si la McLaren urmarit de ghinion. Se pare ca si la Ferrari este exact la fel. Felipe este un pilot bun dar mai are ceva pana sa devina campion. Kimi a fost campion si nu prea mai merge, de ce, chiar nu stiu. Sunt probleme la Ferrari si cel mai simplu este sa le rezolve. Personal as incepe prin a schimba total echipa de piloti + manager. Pur si simplu pentru a incepe de la 0, ca este mai simplu.
    0 0
  • Alonso
    Totusi cred ca pilotul are un rol foarte important in setarea masinii. Nu el o construieste, aceasta e construita de ingineri. Dar un pilot foarte tehnic stie sa scoata 100% din materialul care il are la dispozitie. In plus, ofera un feedback mult mai eficient inginerilor, care permite alegerea cailor celor mai eficiente de imbunatatire a masinii. De exemplu, anul trecut, Renault incepuse o cale gresita de dezvoltare (ca de altfel si anul acesta :D ) si cred ca Alonso a avut un rol important in corectarea ulterioara. In concluzie, setarea masinii probabil reprezinta niste procente bune in raport cu insasi dezvoltarea acesteia de catre ingineri
    0 0
  • @angusyoung
    100% de acord.asa e.o echipa massa-alonso ar fi la fel ca aceea hamilton-alonso.de fapt nu chiar...massa nu are valoarea lui hamilton dar degeaba ca tot va face scandal.pentru ca el vrea sa aiba totul pe tava si atat.nu cred ca l-am auzit vreodata zicand ca el si echipa castiga si pierd impreuna asa cum zice coechipierul sau.dar nu ca altii spun ca finlandezul e un alcoolic si mai nou,am aflat ca nu avea unde sa se duca si de aceea a venit la ferrari. =))
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Alexandra1710
    Deci nu inteleg de ce te oftici. A stat 5 ani la McLaren si a vrut sa plece. Spune-mi la ce echipa sa se duca? La Renaul nu ca era Fernando, la BMW nu prea cred, la Red Bull... nu prea cred. Deci unde se putea duce Kimi daca nu la o echipa de top? Sincer acuma nu te plictisesti sa manani ..... cu carul? Esti fan Kimi, foarte bine fii realista pana la urma. Pentru Kimi conteaza banii si masina, nu stiu daca in ordinea asta. La McLaren nu a luat titlul, a vrut sa plece... te rog, spune-mi unde sa se duca?
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Alexandra1710
    Uite o intrebare mai ales pentru tine, tu care este cel mai mare fan Kimi (eu nici cred nici ca esti un fan Kimi, dar ma rog): A vrut sa plece de la McLaren... a facut bine? DA/Nu. Si a doua intrebare: A vrut sa ajunga la Ferrari, a facut bine DA/NU? Sper sa-mi raspunzi ca sa vad si eu cat ..... mananci.
    0 0
  • @neogalaxy
    auzi,stii ceva?degeaba incerci sa te imprinzi in mine.nu reusesti.dar tre sa recunosc ca rad copios cand citesti ce zici=))
    0 0
  • @Alexandra1710
    Eu cred ca ar trebui sa ai ceva procese de constiinta cand citesti ce ti s-a scris la adresa ta. N-am eu aceleasi lungimi de unda cu Neo, dar tre sa-i dau dreptate in ceea ce afirma. Stau si ma intreb dak tu stii ce inseamna macar Formula 1, ca vad ca te-ai si ............... pt Kimi. Viata e complexa si-ti rezerva multe aspecte, s-ar putea ca la anul Kimi sa nu mai fie pilot de F1, ce-o sa faci atunci?
    0 0
  • @cristian123
    =)) mda. stii,stau si ma intreb care dintre noi stie mai multe despre tot ceea ce inseamna F1.oricum acest sport nu mai e de mult ce a fost candva si crede-ma ca imi doresc sa plece Kimi cat mai repede de acolo.si o va face atunci cand nu va mai simti placere fata de ceea ce face.si va merge in WRC cel mai probabil.oricum,pe mine nu ma intereseaza parerile unora ca voi si mai ales din moment ce persoane cu importante capacitati intelectuale au postat aici si au fost tratati cu niste jigniri oribile.si da,sunt fani Kimi daca interesa pe cineva.dar nu asta conteaza...ci conteaza faptul ca tot ce stiu multi de pe aici e sa blameze.dar cum spuneam...chiar nu exista pentru mine unele persoane :)
    0 0
  • @alexandra
    nu stiu cum sa ti-o spun pe ocolite,asa ca mai bine ti-o zic direct....stii zicala : cand 3 oameni iti spun ca esti beat te duci la culcare........in cazul tau toata lumea iti spune ca tu nu ai nimic deaface cu F1....ci ai o obsesie intriganta pt kimi........
    unde mai pun ca daca te iau repede nici nu stii ce inseamna WRC :)
    0 0
  • @cobra
    ah nuuu...sa stii ca am studii in domeniu asa ca sa nu stiu despre ce ii vorba=))habar n-am despre F1 sau WRC.si asa ca sa aveti de ce sa ziceti ca sunt obsedata spun ;GO KIMI! si tin sa mentionez ca nu-mi voi mai risipi energia cu comentarii pe acest site pe care unii ca voi il fac sa fie...neinteresant.asadar,puteti sa ziceti orice ;)
    0 0
  • Alexandra1710
    banuiesc ca te uiti la F1 dinainte de a aparea Kimi...mi-e greu sa cred ca faci din el un etalon absolut,in WRC exista un REGE,se numeste LOEB,in F1 a fost un SENNA apoi un SHUMACHER,vrei sa spui ca,acesti oameni nu mai conteaza,F1 nu mai are valoare fara Kimi.Ei bine,te inseli,peste Kimi a fost un Hakki,ca tot sunt conationali.Si valori continua sa apara...:)cu tot respectul pe care il meriti,dar,...uneori trebuie sa fim rationali,dincolo de pasiune.
    0 0
  • ptr NeoGalaxy,Cristian123 si Cobra
    Mai oameni buni,va spun cu tot respectul.Haideti sa fim mai rationali si mai respectuosi cu cei care au pareri diferite de ale noastre.Atacurile dvs la adresa Alexandrei nu sunt deloc fair.Ba chiar Neo si Cristian au depasit masura si observ cu nedumerire ca adminii nu s-au sesizat in privinta acestor lucruri , indemnand la un dialog civilizat.Tot ce va rog este sa acceptati opinia si parerea altora,indiferent daca acestia gresesc sau nu si indiferent daca sunteti de acord sau nu cu cei in cauza.Desi nu este cazul sa o spun totusi o voi face.Traim intr-o lume libera si fiecare are dreptul la o opinie proprie si personala.Lumea a progresat tocmai ptr ca exista o multitudine de opinii.Revenind la subiect vreau sa spun ca nu este tocmai fair sa-i sarim in cap unei partenere de dialog,ptr parerile ei.Personal nu o cunosc pe Alexandra ca de altfel pe nici un user de pe acest site.In afara de faptul ca suntem fani ai lui Kimi nu avem nici o tangenta.Si nu faptul ca s-a discutat despre Kimi m-a facut sa postez.Noi romanii am inceput atat de bine sa ne pricepem la F1 la fel ca la fotbal si politica.Si de aia merge tara asta asa cum merge.Toti avem idolii nostri.Ea il idolatrizeaza pe Kimi.Care-i problema?Altii l-au idolatrizat pe Senna,altii pe Michael Jackson.Toti avem opinii bune si opinii proaste.Nimeni nu e perfect.Daca nu va place ceea ce posteaza dati ignore la comm-urile ei.Trebuie sa invatam sa ne respectam.Dar se pare ca este destul de greu de invatat.Va salut.
    0 0
  • Inca ceva
    Propun un subiect despre Kimi.Cati dintre fanii lui Kimi credeti voi ca sunt cu adevarat si fani ai Ferrari?Procentual vorbind va spun eu ca 1% este chiar mult.Este normal sa fie asa din moment ce Kimi s-a lansat in f1 la Mclaren [lasand la o parte perioada de la Sauber] si s-a batut atatia ani cu Ferrari.Pe de alta parte va intreb din nou.Cati dintre fanii Ferrari tin cu adevarat cu Kimi?De aceea subiectul asta isca asemenea controverse.Iar aceste controverse vor continua atat timp cat Kimi va mai fi la Ferrari.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @angusyoung
    Stai un pic. Eu sunt Fan Ferrari si nu am nici o problema in a tine cu Kimi. L-am avut tot timpul in echipa, intotdeuna ma gandesc ca poate sa faca o treaba buna si totusi, vad ca are numai probleme. Asta nu inseamna decat ca la fiecare cursa imi doresc ca Felipe si Kimi sau Kimi si Felipe, sa faca o treaba buna. Dar si daca sunt fan Kimi sau fan Felipe, nu pot sa jignesc pe unul dintre ei doar pentru ca-mi place de celalalt. Asta face Alexandra la fiecare post si tu faci la fel. Cred ca problema este simpla si nu tine de respect. Tine de intelegerea unui aspect mai simplu. Alexandra, ca si altii, nu intelege ca Kimi a venit de placere aici la Ferrari, doar ca a gresit niste chestii care tin de atitudine. A gresit de tot atitudinea si niciodata nu a incercat sa repare chestia asta. Ca pilot imi este foarte drag, dar ca atitudine mi s-a parut de rahat intotdeauna. Nu l-a fortat nimeni sa vina la Ferrari, dar nici nu avea unde sa sa duca de la McLaren. Plus ca ca pilot Sauber era de asteptat sa ajunga la Ferrari odata si-odata :).

    Eu personal, consider ca problema este de atitudine, Kimi pur si simplu nu poate, nu stie, sau nu vrea sa intre in atmosfera de la Ferrari. Poate nu intelege, nu vrea sau nu-i pasa. El crede ca este singur pe acolo, cand de fapt echipa l-a primit ca pe un Mesia (mai ales ca venea ca inlocuitorul lui Schumi). Si din cate am auzit, citit, inteles... atitudinea lui a fost problema. N-am nici o treaba cu bautura si nici nu ma intereseaza problema, dar nu pot sa nu observ ca atitudinea lui este contra echipei.

    A gresit mult si gresilile au fost numai ale lui. Pe cine sa dau vina? Sa incep si eu sa zic ca masina este de vina? Ca celalalt pilot este de vine pentru greselile lui? Haideti sa fim seriosi un pic. Cand a gresit, a gresit si ma asteptam sa recunoasca, dar nu a facut-o. Asta m-a ofticat de anul trecut si putem verifica ca eu am postat in aceasta legatura. Nu sunt fan mai putin daca recunosc cand greseste, dar nu as fii fanul lui daca as tine la el orbeste (ca Alexandra si altii, probabil). Eu tin la el ca pilot, nu ma bag in viata lui personala, pentru ca nu este locul meu acolo. Poate uitati aceste detalii. Iar respectul se castiga, si niste persoane care se dau fani, dar nu fac nimic ca sa imi arate acest lucru, nu au cum sa-mi castige respectul.

    Iar tu Angusyoung... sa-ti aduc aminte... la fiecare post care are legatura cu Felipe... cum ma "complimentai"??? Ai exact atitudinea de care incerci sa-i judeci pe altii... vezi ca este usor sa arunci pietre.
    0 0
  • NeoGalaxy
    Nu crezi ca exagerezi?Citez din commu-ul tau: A gresit mult si gresilile au fost numai ale lui...Vezi ca nu esti obiectiv.Vrei sa-ti aduc eu aminte numai anul trecut de cate ori Kimi a avut de suferit din cauza echipei.Monaco 2008 inainte de inceperea cursei mecanicii ii schimba pneurile de ploaie dupa timpul prevazut.Astfel este penalizat in timpul cursei.Daca nu ar fi fost poate asa nu-l mai lovea pe Sutil.In alta cursa a mers fara esapamentul ala chiar jumatate de cursa si a terminat pe 2.Probleme hidraulice plus o gramada de curse cu strategii dezastruoase.Plus Hamilton care l-a privat in mod intentionat de multe pct daca nu chiar de castigarea cursei de la Montreal.L-a ajutat pe Massa in China parca,cedandu-i locul si in Brazilia cand a pierdut locurile fruntase ca sa-l tina pe Hamilton in spate.Si toate astea daca le adunam vedem cate zeci de pct a pierdut Kimi fara sa fie vina lui.Si nu numai el.Aici il putem include fara nici o problema si pe Massa cu furtunul de realimentare si cu aceleasi strategii dezastruoase.Anul asta cine i-a facut strategiile?Parca Schumy ,nu?Cat de bine intentionat crezi tu ca a fost Schumy cu el?Tot vina lui este ca altii l-au obligat sa mearga pe mana lor?Pilotii sunt obligati sa respecte strategiile sefilor de echipe.Daca acestia gresesc strategiile nu pilotii trebuie acuzati ptr rezultatele proaste.Altfel stateau lucrurile pe vremea lui Senna,Prost ,Mansel etc cand acestia luau cursele pe cont propriu.De aia este asa mare diferenta intre F1 de atunci si F1 de acum.Diferenta si spectacolul il faceau exclusiv pilotii.In ceea ce priveste atacurile mele asupra ta si a lui Massa nu am facut dacat sa-ti raspund cu aceeasi moneda la unele comm-uri ale tale de-a dreptul jignitoare la adresa lui Kimi.Suntem romani si suntem campioni la jigniri si injuraturi.Ar trebui sa ajungem fruntasi si la capitolul respect si dialog civilizat.
    0 0
  • Inca ceva
    Alexandra,Michelle_b si altii au observat foarte bine stilul plin de bun simt al lui lui Kimi cand acesta da declaratii.El vorbeste intotdeauna cu noi referindu-se la el si la echipa indiferent daca treaba merge foarte bine sau foarte prost.Faptul ca l-a ajutat pe Massa anul trecut atat ca a putut plus faptul ca nu arunca vina pe echipa asa cum gresit ai spus-o tu denota ca este un OM DE ECHIPA.Nu este nici el perfect cum nu exista nimeni pe lumea asta care sa fie asa,dar unii nu vad decat defectele lui ptr ca numai asta vor sa vada si il jignesc in mod repetat de parca ei ar fi mari scule de oameni.Pacat ca nu vedeti si calitatile.Totusi daca vreti sa fiti cat de cat rezonabili ar trebui sa vedeti si defectele favoritilor vostri [Massa,Alonso Hamilton etc] ptr ca si ei au destule,nu numai calitatile.
    0 0
  • mari probleme
    eu cred ca atat kimi cat si felipe se vor imbolnavi daca citesc ce scriem noi si se lasa de f1,si uite asa vine fernando si vetel la ferrari
    0 0
  • NeoGalaxy
    @angusyoung
    Imi pare rau sa te dezamagesc dar anul trecut eu am fost primul care a observat ca Kimi nu foloseste ploralul cand dadea interviuri. El folosea numai "eu", "Ferrari". Nici Alexandra si nici Michelle_b nu au observat. Daca vrei iti caut posturile mele sa vezi cum sta treaba. In 2008. Kimi nu a fost OM DE ECHIPA. Spre sfarsit cand probleme lui, fie personale sau profesionale, s-au terminat, a inceput sa foloseasca "noi". Nu ma supar daca imi spui ca gresesc, dar... iti caut posturile mele si o sa vezi cum sta treaba. Imi aduc aminte totusi ca Alexandra il "lauda" pe Felipe cu "complimente" de genul "MASA nu stie sa conduca", "MASA, tomata, nu conduce ca Kimi", "tomatele nu-l ajuta pe Kimi" si tot felul de afirmatii de genul acesta.

    Eu nu am preferati ca voi, eu prefer echipa mai mult decat pilotii. Desi daca ar sa aleg intre Felipe si Kimi, as prefera pe nici unul tocmai pentru ca fiecare imi place din cu totul alte motive. Nu sunt nici indragostit de Kimi ca Alexandra, nici nu-i divinizez si mai ales nici nu uit ca sunt oameni.

    Scuze ca-ti spun dar ca si altii... nu vezi discuta decat din pct-ul tau de vedere. Atunci cand am spus ca asteptam rezultate de la Kimi (era faza cu salariul), tu nu ai vazut nici tristetea mea si nici supararea ca se multumeste cu putin. Dar totusi, ai spus "noroc cu Massa al tau"... sa mai discutam de caracterul tau sau sa-ti recomand sincer... "abtine-te"???? Eu nu judec si nici nu postez de viata personala a pilotilor. Eu sunt interesat numai de calitatile lor de pilot.

    Kimi nu stie sa discute cu echipa de mecanici. Nu accepta sa ia sfaturi de la Schumi si asta l-a facut sa fie urat de echipa. Evident ca echipa l-a ajutat chiar daca pilotul avea alte ganduri... dar tu nu stii despre ce vorbesc pentru ca ai ochelari de cal.

    O zi excelenta in continuare!
    0 0
  • NeoGalaxy are dreptate
    NeoGalaxy, tin minte foarte bine criticile tale de anul trecut referitoare la Kimi, cand pana pe la mijlocul sezonului dadea vina pe echipa. Chiar ai zis ca in locul celor de la Ferrari l-ai fi pus la punct pt asemenea declaratii. Iar apoi Kimi s-a cumintit. Cred ca e mai dificil pt echipa si pt el deasemenea sa lucreze impreuna din cauza caracterului si atitudinii sale, care uneori lasa de dorit. Dar in general, este un tip foarte fair-play si face o echipa buna cu Felipe. iar celor care zic ca Felipe da vina pe echipa, aduceti-va aminte de ultima cursa din 2008 - cand a aflat ca a pierdut titlul in ultimele clipe, a multumit totusi echipei pt tot sprijinul acordat
    0 0
  • @alexandra
    poate ne spui din ce oras esti si daca vrei aranjam un rendezvous.....si vedem in real life daca esti tot asa tare in gura legat de kimi al tau :)
    0 0
  • vaya!!!
    aveti cumva atitia bani sa va dati cu parerea cine tre sa vina la Ferrari si cine nu?¿?¿. Parca a-ti fi Montezemolo-cel putin.
    0 0
  • Kimi has had it
    La momentul actual Felipe Massa e mult mai constant decat Raikkonen. Kimi nu prea a facut nimic dupa ce a castigat titlul din 2007! Au fost unele ocazii (Barcelona, Magny-Cours , SPA) unde a aratat potentialul daaaar in rest regret sa spun dar nimic... pana un moment dat am crezut ca Massa e dependent de o masina capabila daar anul asta a aratat ca stie si fara o masina buna... Un ultim cuvant despre domnul Hamilton : nu prea mai merge daca nu are McFerrari nu?:)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru