Primele veşti după un an despre starea de sănătate a lui Schumacher: "Nu poate merge"

de Daniel Popescu
Marti, 20.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Familia lui Michael Schumacher a dat în judecată o publicaţie germană pe baza unor afirmaţii false despre starea de sănătate a septuplului campion mondial, despre care afirmă că "nu poate merge".

Familia lui Michael Schumacher a refuzat la jumătatea anului trecut să mai ofere informaţii oficiale cu privire la starea de sănătate a fostului pilotul de Formula 1, care a suferit un grav accident la schi în decembrie 2013.

La sfârşitul anului trecut, publicaţia germană Bunte a publicat un material în care a afirmat că Schumacher este capabil din nou să meargă, informaţie care la vremea respectivă a fost negată vehement de familie.

În cele din urmă, pentru a evita repetarea unor astfel de situaţii, familia a decis să acţioneze Bunte în judecată, ocazie cu care avocatul a făcut noi dezvăluiri în sala de judecată. "Schumacher nu poate merge", a precizat avocatul, care a refuzat însă să dezvăluie actuala stare de sănătate a septuplului campion mondoal.

Urmareste Automarket
Judecătorul a anunţat deja că, cel mai probabil, publicaţia Bunte va trebui să acorde despăgubiri cuprinse între 40.000 şi 100.000 de euro pentru informaţia falsă pe care a publicat-o, iar un verdict final este aşteptat în cursul lunii octombrie.

"Astfel de speculaţii sunt iresponsabile, întrucât intimitatea este foarte importantă pentru Schumacher, având în vedere severitatea rănilor sale.

Din păcate, aceste speculaţii oferă speranţe false", spunea Sabine Kehm, purtătoarea de cuvânt a lui Schumacher, la momentul apariţiei informaţiilor false.

Via Motorsport

Comentarii (8)

  • cineva
    Sanatate, Schumi!
    Vedea-l-as din nou la volan, cu o tura in fata celorlalti!
    51 1
  • @cineva
    Sanatate, la volan nu are cum sa mai ajunga niciodata, nici macar la volanul unui autoturism.
    7 25
  • Cine are capul pe umeri realizeaza ca, dupa atata timp de la accident, NU va mai fi acelasi om.
    Cu indulgenta va putea merge. Si cam atat.
    Oricata incredere ai putea avea in taria lui ca om... trebuie sa fii 100% rational si sa realizezi ca asta e apogeul recuperarii lui. Sa fie iar in spatele unui volan (indiferent ca e masina de strada sau monopost de F1) sunt sanse nule.
    27 1
  • Imi aduc aminte:cat de mult i-l uram pe acest om...era bun pe pista!!!Nu era preferatul meu.Doamne Ajuta sa fie bine!!!Este un mare campion!!!!!!!!!!!!!!!
    15 0
  • Sa dea Domnul sa te vedem din nou printre noi campionule!
    24 0
  • ProfiBv
    Sa-l ajute Dumnezeu si pe fiul lui Michael , cu rezultate bune,ca nimeni sa nu-i uite.
    M-as multumi sa-l vad urcand singur , macar , intr-o masina autonona !
    13 0
  • ProfiBv
    Bitte !
    1 0
  • Din pacate e o leguma. Din fostul mare campion n-a mai ramas decat un ambalaj gol. Poate ca era mai bine sa se duca.....
    14 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru