Racing Point, fosta Force India, își prezintă noua identitate și monopostul pentru 2019 în 13 februarie: evenimentul va avea loc în Canada

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Racing Point, echipă care a concurat până anul trecut sub numele Force India, își va prezenta noul monopost în 13 februarie. Se anticipează că va fi anunțat inclusiv noul nume oficial al echipei pentru sezonul 2019.

Racing Point, succesoarea echipei Force India, a anunțat în această săptămână planurile pentru lansarea noului monopost pentru sezonul viitor. Evenimentul oficial a fost programat pentru 13 februarie la Toronto în cadrul evenimentului International AutoShow.

Alegerea Canadei este justificată de faptul că noul proprietar al echipei este miliardarul canadian Lawrance Stroll, tatăl pilotului Lance Stroll.

De asemenea, este de așteptat ca în cadrul evenimentului să fie dezvăluit și noul nume al echipei pentru sezonul 2019. De altfel, oficialii Racing Point au confirmat anterior că acest nume are doar un statut provizoriu înainte de startul noii campanii, însă pentru moment nu există informații cu privire la numele pe care l-ar putea primi echipa.

Evenimentul va avea loc cu numai două zile înainte ca Ferrari să-și prezinte de asemenea noul monopost pentru anul viitor. Pentru moment, Racing Point și Ferrari sunt singurele echipe care au confirmat planurile pentru lansările noilor monoposturi, însă mai multe anunțuri sunt așteptate în prima parte a lunii ianuarie.

Cele două sesiuni de teste din acest sezon sunt programate pe circuitul de la Barcelona în perioadele 18-21 februarie și 26 februarie - 1 martie.

Via Autosport 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru