Red Bull dezvăluie slăbiciunile motorului Renault

de Daniel Popescu
Marti, 24.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner spune că motorul furnizat de Renault în acest an are mai multă putere, însă susţine că aceasta nu este distribuită în mod egal, element care afectează manevrabilitatea monopostului.

Motorul are mai multă putere, dar aceasta nu este distribuită în mod egal. Există în continuare o problemă cu manevrabilitatea.

Christian Horner
Sef Red Bull
Red Bull Racing este în pericol să piardă statutul de principală rivală a celor de la Mercedes ca urmare a progreselor arătate de Ferrari pe parcursul primelor două sesiuni de teste din această iarnă.

La fel ca anul trecut, principala problemă o reprezintă motorului furnizat de Renault, despre care se afirmă că este cu 50 de cai putere mai lent decât cel dezvoltat de Mercedes.

Potrivit şefului Christian Horner, Renault a reuşit să îmbunătăţească motorul pentru ca acesta să aibă o putere mai mare, însă monopostul nu are o manevrabilitate foarte bună. "Motorul are mai multă putere, dar aceasta nu este distribuită în mod egal. Există în continuare o problemă cu manevrabilitatea", a declarat britanicul pentru publicaţia germană Auto Motor und Sport.

Totuşi, consultantul Helmut Marko a dat asigurări că problema poate fi remediată în bună măsură printr-un update software, de care se ocupă inclusiv inginerii de la Red Bull Racing.

"(Parţial, problema poate fi rezolvată) prin schimbări de natură software. Apoi vom recupera o mare parte din avansul pe care îl are Mercedes", a precizat oficialul austriac.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru