Red Bull nu va impune ordine de echipă în favoarea lui Ricciardo

de Daniel Popescu
Luni, 08.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a exclus varianta ca Sebastian Vettel să-l sprijine pe Daniel Ricciardo în lupta pentru titlul mondial.

Esential 72 de puncte este diferenta dintre Nico Rosberg si Daniel Ricciardo in clasamentul general
175 de puncte mai poate castiga Daniel Ricciardo in ultimele sase curse ale sezonului
Daniel Ricciardo păstrează o şansă relativ redusă să cucerească titlul mondial, întrucât este la 72 de puncte în spatele liderului Nico Rosberg cu şase curse înainte de final, în condiţiile în care în ultimul Mare Premiu câştigătorul va primi 50 de puncte.

Australianul a sugerat înaintea Marelui Premiu al Italiei că şi-ar dori să fie sprijinit de coechipierul său Sebastian Vettel pentru a rămâne în cursa pentru trofeu, însă şeful Christian Horner a exclus luni această variantă.

"Cred că ne vom lăsa piloţii să concureze. Trebuie să avem încredere în ei că vor lupta din greu şi roată la roată într-o manieră foarte corectă. Diferenţa de puncte dintre Ricciardo şi cei doi piloţi Mercedes era enormă şi nu are sens pentru noi să intervenim între cei doi.

Totul depinde de ce vor face pe circuit şi aşa au concurat şi la Monza", a declarat britanicul.

Pe de altă parte, Horner a avut numai cuvinte de laudă la adresa prestaţiei lui Ricciardo în Italia, acolo unde a revenit de pe locul 11 pentru a termina pe cinci, chiar în faţa coechipierului său.

"Cred că unele depăşiri ale lui Ricciardo au fost fantastice. A pilotat cu precizie. Niciunul dintre piloţii noştri nu a blocat rotile şi nici nu au ieşit în decor în primul viraj. Pentru cei care au avut dubii despre abilităţile lui de a efectua depăşiri, Ricciardo este alături de cei mai buni", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (6)

  • cine dracu e ricardo???
    2 6
  • mobius
    Ricciardo are totusi sanse teoretice la titlu, prestatiile lui sunt peste ale coechipierului sau si nu inteleg absolut de loc atitudinea sinucigase a echipei. Diferenta de puncte intre Ricciardo si Vettel este enorma, nu castigi la constructori dar poti avea un titlu pentru piloti, este destul de mult si pentru echipa. Cred ca Marko ar trebui sa dispara de la RBR, aduce deservicii majore echipei, el il iubeste doar pe Vettel.
    10 9
  • mobius ...aberezi
    3 6
  • Hai sa fim seriosi, nimeni nu are sanse in fata celor de la Mercedes..............., din pacate!
    8 1
  • ovidiu15081982
    Pai daca nu ia vitelul titlul anul asta atunci sa nu ia nici ricci ! Numai printr-un miracol ar putea Red Bull sa ia tilul....sanse f mici oricum ! Sper sa ia titlul Hamilton !
    5 7
  • cine-i Rici
    Ricciardo e neica nimeni care-l arde constant pe cunoscutul champiooon multiplicat Sebastica Fetel. Ala de nu-l cunoaste nimeni n-are nevoie de ordine de echipa, se distreaza prea bine cu fetel.
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru