Red Bull prinde aripi: "Până la sfârşitul sezonului vrem să ne apropiem de lideri"

de Daniel Popescu
Marti, 26.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull este încrezătoare că va fi aproape de echipele de top până la sfârşitul sezonului pe baza progreselor realizate în primele curse şi a unui update pentru motor care va sosi în Canada.

Red Bull Racing a avut parte de un start de sezon semnificativ mai bun decât anul trecut, în care Daniil Kvyat a obţinut un podium în China, în timp ce Daniel Ricciardo a terminat mereu pe locul patru.

Şeful Christian Horner este mulţumit de parcurs şi este încrezător că echipa poate înregistra noi progrese, în special datorită faptului că Renault pregăteşte un update important la motor. Îmbunatăţirile sunt atât de majore încât constructorul consideră că este vorba practic despre o versiune B, iar aceasta va fi disponibilă începând cu Marele Premiu al Canadei din 12 iunie.

Urmareste Automarket
"În privinţa unităţii dde propulsie, băieţii de la Viry au făcut o treabă foarte bună.
Restructurile au început să culeagă roadele în privinţa direcţiei şi a strategiei clare, aşa că sunt sigur de progresul realizat pe parcursul iernii. Suntem foarte încrezători în privinţa pasului următor, motorul B. Dacă va livra ceea ce este pe hârtie, atunci vom fi într-o poziţie mai competitivă"
, a explicat britanicul.

Pe baza viitorului update pentru motor, Horner este încrezător în abilităţile echipei de a progresa în pluton şi vizează micşorarea diferenţei fata de echipele de top. "Este un sezon foarte lung cu 21 de curse. Ceea ce sperăm cu adevărat să obţinem în a doua jumătate a anului este să micşorăm decalajul", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (4)

  • Au cea mai buna masina de pe grila. Daca primeau un motor dela Ferari sau Mercedes, cei doi constructori aveau probleme. De asta n-au vrut sa le livreze motoare. Pacat, ar fi fost un sezon interesant.
    15 2
  • mirciozauru
    Chiar imi place foarte mult cum arata Red Bull anul acesta. Pilotii, masina, vopseaua, ... Sper, pentru ei si ptr mine ca beneficiar al spectacolului, sa aiba parte de un motor mai bun.
    12 1
  • nu-i prea rau cu un motor 'din flori'
    2 0
  • abia la sfarsitul sezonului? tarziu bre, dupa asta schimbam iar tehnologia
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru