Red Bull speră să lupte pentru victorii abia din cursa din Canada din luna iunie

de Daniel Popescu
Miercuri, 29.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull așteaptă un update major pentru motor de la Renault abia în Marele Premiu al Canadei din luna iunie, când speră să revină în lupta pentru victorii cu Mercedes și Ferrari.

Marele Premiu al Australiei a evidențiat că Mercedes și Ferrari sunt singurele echipe capabile să emită pretenții la victorii în debutul acestui sezon. Rivalii de la Red Bull s-au mulțumit cu postura de a treia echipă ca valoare, însă performanțele modeste ale motorului Renault îi împiedică momentan pe austrieci să obțină mai mult.

Red Bull anticipează că va fi aptă să emită pretenții mai mari abia începând cu Marele Premiu al Canadei, a șaptea etapă a sezonului, care va avea loc în 11 iunie.

Urmareste Automarket
"Avem mult de muncă.
Viteza din cursă ne facem să fim optimiști, dar noi și Renault mai avem mult de muncă. Montreal va fi cel mai mare pas pentru Renault. Un pachet mai mic vine la Barcelona, dar pasul rezonabil va fi la Montreal"
, a declarat Helmut Marko, consultantul celor de la Red Bull.

Prin urmare, Mercedes și Ferrari ar trebui să-și împartă victoriile în următoarele curse, iar Marko este optimist că, după îmbunatățirile pe care le va primi în Cabada, Red Bull va fi capabilă să lupte pentru victorii. "Așa sperăm, dacă și noi vom reuși să îmbunătățim semnificativ șasiul. Inginerii cred că putem face asta, iar simulările ne indică același lucru", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (8)

  • lasaa,..sa ramana acolo unde sunt..ca mclada..
    7 10
  • In conditiile astea e clar ca nu se pot implica in lupta la titlu, dar pot deveni un important arbitru.
    17 1
  • Red Bull speră să lupte pentru victorii abia din cursa din Canada din luna iunie


    nice, spera sa nu castige mai devreme
    2 5
  • klausnake
    "Mare" om de F1 a mai ajuns si Marko, asta, ce sa zic...
    De parca el e inginer la Red Bull.
    Sa fim seriosi, o sa se lupte pentru victorii mult mai repede,sunt destui "grei" la Red Bull ca sa faca asta iar Renault e pe drumul cel bun,din ce se vede pana acum.
    6 6
  • Macar de s-ar apropia de performanta din 2010-2013 ...
    1 3
  • mobius
    Problema nu este la Red Bull. Ei sunt foarte aproape de Mercedes si Ferrari. In prima cursa au avut si un pic de ghinion, prin abandonul lui Ricciardo. Din punctul meu de vedere problema cea mai grava este pentru F1, in sensul ca din ce in ce mai mult se adanceste prapastia dintre primele trei (TREI) echipe si restul echipelor participante. Practic sunt doua curse intr-una. In prima cursa a sezonului, au fost cinci competitori cu timpi relativ apropiati restul fiind la un tur sau doua in urma (Masa a fost si el foarte aproape sa fie depasit cu un tur). Din pacate lucrurile nu merg bine deloc.
    6 0
  • @Mobius: Vrei sa spui clase nu? Clase de masini sau categori nu?
    4 1
  • mobius
    Da "GTS" asa am vrut sa spun, dar asta deja nu mai conteaza, din pacate.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru