Red Bull susţine că Ricciardo nu poate pleca la Ferrari în 2016

de Daniel Popescu
Vineri, 31.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner a dezvăluit că Daniel Ricciardo nu are nicio posibilitate să-şi rezilieze contractul cu Red Bull pentru a pleca la Ferrari în 2016.

Valtteri Bottas este considerat favorit să-l înlocuiască pe Kimi Raikkonen la Ferrari în sezonul 2016 în cazul în care echipa italiană va renunţa la serviciile campionului mondial din 2007, însă pe lista candidaţilor se află şi Daniel Ricciardo.

Australianul a admis anterior că este flatat să fie în centrul atenţiei Scuderiei, însă s-a limitat să afirme că ar fi destul de greu să-şi rezilieze actualul acord pe care îl are cu Red Bull Racing.

Posibilitatea ca australianul să părăsească însă echipa a fost practic exclusă de Christian Horner, şeful Red Bull, care afirmă că acordul cu Ricciardo este unul imposibil de reziliat. "Cu siguranţă. Oricum, nu există nicio fundaţie (n.r - în zvonurile despre plecarea la Ferrari)", a declarat el citat de publicaţia ESPN.

Urmareste Automarket
Horner afirmă că este impresionat de prestaţiile lui Ricciardo din acest sezon, în ciuda faptului că în ultimele runde coechipierul său Daniil Kvyat a înregistrat rezultate sensibil mai bune.
"Întotdeauna poţi îmbunătăţi anumite aspecte, sigur că poţi. Dar este în cea mai bună formă şi unele dintre manevrele de depăşire din Ungaria au fost similare cu cele mai bune pe care le-am văzut din partea lui", a adăugat el.

Ricciardo a fost criticat de rivalii de la Mercedes pentru duelurile sale cu Nico Rosberg şi Lewis Hamilton din Ungaria, însă australianul a afirmat ulterior că îşi va păstra stilul agresiv de pilotaj.

Via ESPN

Comentarii (3)

  • pai il tineti la Red Bull pe 1,5 milioane? probabil ferrari i-ar da 10
    15 4
  • in visele tale ;)
    0 0
  • vyctor7
    Si unde sa mai fuga Vettel daca vine Ricciardo la Ferrari ?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru