Red Bull: "Williams a devenit o ameninţare în clasamentul constructorilor"

de Daniel Popescu
Marti, 22.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a admis că Williams a devenit o ameninţare pentru locul doi în clasamentul constructorilor, după performanţele înregistrate de Valtteri Bottas.

Esential 67 de puncte este diferenta dintre Red Bull Racing si Williams
Williams s-a remarcat în ultima perioadă cA principalul rival al celor de la Mercedes, iar Valtteri Bottas a terminat ultimele trei curse pe podiumul de premiere.

Progresele înregistrate de britanici i-au propulsat pe locul trei în clasamentul constructorilor în detrimentul celor de la Ferrari, iar aceste rezultate sunt privite cu îngrijorare şi de Red Bull Racing. Şeful Christian Horner a admis că, în acest ritm, există riscul că Red Bull să piardă locul doi în clasamentul constructorilor, diferenţa dintre cele două echipe fiind de 67 de puncte.

"Williams are un monopost rapid. Am câştigat mai multe puncte decât ei în ultimele două weekenduri şi ne-am consolidat poziţia în clasamentul constructorilor, dar nu putem ignora echipa. Au un monopost rapid şi doi piloţi rapizi, iar Bottas a fost impresionant în ultimele curse", a precizat britanicul.

Am câştigat mai multe puncte decât Williams în ultimele două weekenduri, dar nu o putem ignora.

Christian Horner
Sef Red Bull Racing
Red Bull nu a putut lupta cu rivalii de la Williams în cursa de la Hockenheim, însă Horner este încrezător că echipa va înregistra progrese în Marele Premiu al Ungariei de la sfârşitul acestei săptămâni, prin prisma configuraţiei monopostului.

"Ungaria reprezintă o oportunitate bună pentru noi, iar Singapore nu este prea departe.

Aşa că va fi interesant să vedem ce performanţe vom obţine cu monopostul în Ungaria. Sigur că Mercedes este într-o poziţie grozavă, dar sper să putem fi mai aproape de ei chiar şi acolo", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (1)

  • De Bottas mi-a placut inca de anul trecut, unul dintre putinii debutanti care au ajuns in Formula 1 datorita rezultatelor.
    11 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru