Renault admite că nu înţelege cauza uneia dintre defecţiunile tehnice din China

de Daniel Popescu
Joi, 16.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a anunţat că va introduce remedieri temporare pentru motor după defecţiunile din China, însă nu înţelege încă una dintre cauzele problemelor.

Cealaltă problema la motor nu a fost încă explicată integral.

Remi Taffin
Director operatiuni Renault
Renault a suferit două defecţiuni majore de fiabilitate la motoarele utilizate de Red Bull Racing şi Toro Rosso în Marele Premiu al Chinei, iar victimele au fost Daniil Kvyat şi Max Verstappen.

Directorul de operaţiuni Remi Taffin a dezvăluit că cele două abandonuri au cauze diferite şi că există remedieri temporare, însă a admis că Renault nu înţelege încă motivele uneia dintre defecţiuni.

"O parte semnificativă a pregătirilor noastre a fost analizarea problemelor din China. Ştim că defecţiunile suferite de Kvyat şi Verstappen sunt diferite. Din păcate, una dintre ele era cunoscută, dar a fost introdusă pe unitatea de propulsie dezvoltată iniţial. Cealaltă nu a fost încă explicată integral şi vom aplica remedieri temporare la Sakhir", a declarat el.

Renault nu a oferit informaţii suplimentare, însă presa internaţională a relatat în această săptămână ca una dintre probleme este legată de designul pistoanelor pentru motor.

De altfel, oficialii Renault au precizat anterior că au nevoie de cel puţin şase săptămâni pentru a remedia defecţiunea.

Via Renault

Comentarii (1)

  • nici anul trecut nu au avut un motor performant, dar parca anul acesta e prea de tot.ori au trantit intentionat meciul si chiar se doreste achizitionarea torro rosso de catre renault ori nu mai stiu ce sa zic...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru