Renault avertizează că monoposturile Red Bull şi Toro Rosso ar putea abandona în Bahrain

de Daniel Popescu
Sambata, 18.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a admis că monoposturile Red Bull şi Toro Rosso sunt vulnerabile la aceeaşi defecţiune tehnică din cauza căreia Max Verstappen a abandonat în China.

Esential 4 este numarul monoposturilor care concureaza cu motor Renault
Max Verstappen a fost nevoit să abandoneze în finalul Marelui Premiu al Chinei din cauza unei defecţiuni la motor despre care Renault a confirmat că nu are încă o explicaţie concretă.

Constructorul francez a aplicat unele măsuri temporare pentru Marele Premiu al Bahrainului, însă directorul tehnic Rob White a admis că ambele monoposturi Red Bull şi ambele maşini Toro Rosso prezintă riscul de a suferi probleme similare.

"Nu ne aşteptam la aşa ceva după atât de puţini kilometri. Timpul este de aşa natură încât tot ce avem mai bun în acest weekend este un motor de specificaţie similară pe care va trebui să-l analizăm permanent. Încă suntem vulnerabili la o astfel de defecţiune", a declarat el.

White a admis că motivul apariţiei acestei probleme este introducerea unei noi specificaţii pentru motoare chiar înainte de startul sezonului, element care a împiedicat producătorul să testeze fiabilitatea în mod corespunzător.

"Este adevărat că plătim preţul pentru o schimbare târzie de tactică, o sosire târzie de specificaţie.

Avem îmbunătăţiri de performanţă pentru mai târziu, dar acum jocul este să ne pliem pe planul consecinţelor acestor defecţiuni care pun mare presiune pe lanţul de furnizori", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru