Renault, dezamăgită de defecţiunile electrice la motoare suferite la Silverstone

de Daniel Popescu
Luni, 06.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault a admis că este dezamăgită că a înregistrat noi defecţiuni tehnice în Marele Premiu al Marii Britanii, însă insistă că a reuşit să îmbunătăţească performanţele motorului.

Esential 2 este numarul abandonurilor suferite de Renault in Marele Premiu al Marii Britanii
Renault a întrerupt la Silverstone o serie de patru Mari Premii fără defecţiuni tehnice, acolo unde Daniel Ricciardo (Red Bull Racing) şi Carlos Sainz jr (Toro Rosso) au suferit defecţiuni electrice la unitatea de propulsie.

Cyril Abiteboul, directorul executiv al constructorului francez, a admis că problemele tehnice sunt surprinzătoare şi dezamăgitoare, întrucât consideră că Renault a trecut peste acest gen de episoade.

"Având în vedere că fiabilitatea noastră a fost perfectă în ultimele patru curse, este dezamăgitor să vedem că două monoposturi s-au oprit în acelaşi weekend. Ricciardo şi Sainz Jr au suferit probleme electrice şi trebuie să analizăm ce s-a întâmplat în ambele cazuri", a declarat francezul.

Cu toate acestea, oficialul Renault a evidenţiat că ambele echipe pentru care furnizează motoare au înregistrat progrese pe parcursul weekendului în termeni de performanţe.

"Atât Toro Rosso, cât şi Red Bull Racing, au concurat în top 10 în toate sesiunile, iar ritmul de cursă a fost foarte puternic.

Chiar dacă avem ceva treaba de făcut înainte de Ungaria, nivelul de performanţă s-a îmbunătăţit comparativ cu cursele precedente. Trebuie să reţinem acest lucru în pauză de trei săptămâni şi să-l convertim în rezultate bune în cursa de la Budapesta pentru toate cele patru monoposturi", a adăugat el.

Via GPUpdate 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru