Renault, impulsionată de performanţa Ferrari din Malaysia

de Daniel Popescu
Marti, 31.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault consideră că victoria obţinută de Ferrari în Malaysia demonstrează că producătorul german poate fi ajuns dacă există toate ingredientele necesare pentru performanţă.

Ferrari a făcut o treabă grozavă în ultimele două luni, iar asta demonstrează că Mercedes poate fi ajunsă dacă există toate ingredientele.

Cyril Abiteboul
Director executiv Renault
Renault are parte de un debut modest de sezon cu Red Bull Racing în cel de-al doilea an al noilor motoare turbo V6 de 1.6 litri, element vizibil inclusiv în Malaysia, acolo unde Daniil Kvyat şi Daniel Ricciardo au ocupat doar locurile 9 şi 10.

Constructorul francez este însă impulsionat de performanţele rivalilor de la Ferrari, care au reuşit să câştige cursa de la Sepang, motiv pentru care directorul executiv Cyril Abiteboul consideră că germanii pot fi învinşi.

"Ferrari a făcut o treabă grozavă în ultimele două luni, iar asta demonstrează că Mercedes poate fi ajunsă dacă există toate ingredientele. Trebuie să ne concentrăm pe jobul nostru, să ne jucăm cartea pe termen lung şi să forţăm de fiecare dată când suntem pe circuit", a declarat el pentru postul de televiziune SkySports.

Oficialul francez susţine că există deja semne pozitive pentru performanţele motorului Renault, mai ales că fiabilitatea a fost una corespunzătoare.

"Din punct de vedere al motorului suntem mult mai aproape de unde ar fi trebuit să fim în Australia.

În general, fiabilitatea a fost bună, aşa cum trebuie, iar îmbunătăţirile aduse la manevrabilitate au permis echipelor să se concentreze pe setări pentru a vedea unde este adevărat performanţă a monoposturilor în acest moment. Să termini la un tur în spatele liderilor nu este potrivit, dar acum avem obiective clare", a adăugat el.

Via Sky Sports

Comentarii (3)

  • Inainte de asta nu aveai obiective clare...
    11 1
  • Eu am citit că RBR vor înlocui motoarele Renault cu motoare Moskvitch.. Acest deal a fost intermediat de către Bernie care a discutat cu Putin posibilitatea intrării motoristului rus în F 1
    0 0
  • rommy F1
    motorul de Moskvitch este un motor fabricat de FIAT în anii 60, prin anologie fiat răspunde şi de ferrari, să nu ne trezim pe Moskvitch cu motoare ferrari
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru