Renault introduce un update major la motor în Statele Unite

de Daniel Popescu
Marti, 20.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault va oferi celor de la Red Bull Racing posibilitatea să folosească un update major pentru unitatea de propulsie, care presupune însă suportarea unor penalizări pe grila de start.

Esential 12 jetoane a avut la dispozitie Renault pentru imbunatatirea motorului
Renault a utilizat o mare parte dintre cele 12 jetoane pe care le are la dispoziţie pentru îmbunătăţirea motorului în timpul sezonului în cadrul unui update care va fi disponibil pentru Red Bull Racing la Marele Premiu al Statelor Unite de la sfârşitul acestei săptămâni.

Îmbunătăţirile vizează motorul cu combustie internă şi turbina, iar aceste schimbări au fost realizate mai degrabă în perspectiva sezonului următor. Constructorul a luat această decizie după ce noul motor a fost validat pe bancul de probe pentru fiabilitate.

Red Bull Racing nu a decis însă dacă va utiliza noul update la Austin, în special ca urmare a faptului că piloţii ar urma să fie penalizaţi pe grila de start pentru utilizarea unui motor suplimentar. Tocmai de aceea, francezii vor aduce în Statele Unite şi specificaţii precedente ale motorului, care vor fi utilizate în mod cert şi de Toro Rosso.

Red Bull Racing şi Renault negociază în prezent şi o posibilă continuare a parteneriatului pentru motoare, după ce echipa austriaca nu a reuşit să-şi asigure unităţi de la Mercedes sau Ferrari.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • in conditiile in care probabil va continua parteneriatul rbr renault, iar avansul fata de force india este de 50 de puncte, nu vad de ce nu ar accepta penalizarea in posibilitatea unui motor mai bun cu care ar obtine ceva locuri mai bune, plus ar avea o viziunea mei buna pentru la anul.
    7 0
  • Ciudata strategie, la fel si la Ferrari. Campionatul la constructori s-a terminat, la piloti la fel. Mai sunt cateva curse in care cei de la Ferrari, Renault si Honda pot sparge cate unitati de propulsie vor si sa testeze serios pentru 2016... ciudat nici unul nu face asa ceva. Ferrari au 130 de puncte inaintea celor de la Williams... de ce nu testeze la greu, sa se pregateasca pentru 2016? Gen FP1, testeaza ceva, pleaca cu rezervorul plin si merg pana se termina benzina, cu ambele masini, pot invata foarte multe lucruri.. cand colo... nu tata luptam pentru 2015, nu ne predam. Bai... s-au terminat ambele campionate!!! WAKE UP!...
    10 0
  • mobius
    Probabil stie toata lumea ca lucrurile sunt aranjate si pentru sezonul viitor. Honda si Renault sunt singurele care mai testeaza. Probabil Renault vrea sa stie daca merita sa revina cu o echipa proprie, iar Honda are de aparat un blazon cat de cat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru