Renault va face o demonstratie de Formula 1 in Romania!

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 31.07.2009
Renault a anuntat ca va organiza o demonstratie cu monoposturi de Formula 1 in Romania in weekendul 10-11 octombrie, la care vor participa doi piloti ai echipei franceze.

Dupa ce David Coulthard a incantat publicul roman la inceputul lunii mai la volanul unui monopost Red Bull Racing in statiunea Mamaia, Renault este a doua echipa de Formula 1 care va sosi in Romania pentru o adevarata demonstratie de viteza.

Evenimentul va avea loc in weekendul 10-11 octombrie la Bucuresti, in zona Piata Constitutiei, pe un traseu cu o lungime de 600 de metri aflat pe Bulevardul Libertatii, in zona situata intre intersectiile Bulevardul Natiunilor Unite si Calea 13 Septembrie.

In cadrul demonstratiei, doi dintre pilotii echipei Renault vor face o demonstratie la volanul monoposturilor R28, utilizate de francezi in sezonul 2008 al Formulei 1. Renault nu a confirmat inca numele celor doi piloti care vor insoti echipa la acest eveniment.

Intrarea fanilor Formula 1 la acest eveniment va fi gratuita.

De asemenea, Renault va face o scurta demonstratie si la Pitesti pe data de 9 octombrie, in ziua premergatoare evenimentului de doua zile de la Bucuresti.

Demonstratia Renault de la Bucuresti face parte din cunoscutul program Roadshow initiat de francezi in ultimii ani cu scopul de a populariza Formula 1, in special in tarile care nu gazduiesc Mari Premii de Formula 1.

Romania se alatura astfel unor localitati de prestigiu care au gazduit in trecut etape din cadrul Renault Roadshow, precum Roma, Lisabona, Sevilla, Dubai, Sao Paulo, New Delhi, Johannesburg, Moscova, Kiev, Varsovia.

Programul Renault Roadshow cuprinde pentru fiecare etapa in parte urmatoarele activitati:

- demonstratii pe pista: un show de aproximativ trei ore care include demonstratii efectuate de  doua monoposturi Renault utilizate in sezonul precedent al Formulei 1.

- un mic sat de activitati, unde fanii Formulei 1 isi vor putea procura gratuit postere si vederi cu echipa Renault.

- un loc de joaca pentru copii

Via | Renault

Comentarii (5)

  • liberte, egalite, fraternite!
    Trebuie atentionati pilotii sa aiba grija la canalizari, dar cred ca au ei reflexe bune...
    0 0
  • parca ii deranja galagia
    parca nu le placea la sensibilii aia din Bucuresti zgomotul de motoare. De ce nu au venit si astia la Cta ca aveau unde si aici nu deranjeaza pe nimeni,
    0 0
  • Bienvenue!
    Sa vina la Targu Mures ca este in centrul tarii si e destul de aproape pentru toata lumea!
    0 0
  • Renault
    sau Cluj,de ce nu:)
    0 0
  • De ce nu aici
    Daca tot se fac propuneri, o locatie interesantaar fi si Caracalul! :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru