Ricciardo, îngrijorat că Ferrari şi Mercedes sunt prea departe de Red Bull

de Daniel Popescu
Vineri, 05.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo a admis că este îngrijorat de perspectiva ca Mercedes şi Ferrari să obţină performanţe net superioare celor de la Red Bull Racing în Marele Premiu al Canadei.

Am auzit că Ferrari au ceva update-uri pentru motor în acest weekend, ceea ce mă sperie un pic.

Daniel Ricciardo
Pilot Red Bull
Red Bull Racing abordează Marele Premiu al Canadei după ce a obţinut locurile patru şi cinci în cursa precedentă de la Monaco, însă perspectivele echipei nu sunt îmbucurătoare pentru cvadrupla campioană mondială.

Pe de o parte, circuitul de la Montreal favorizează echipele dotate cu motoare puternice, iar pe de altă parte Ferrari va utiliza o unitate de propulsie îmbunătăţită.

Aceste aspecte îl îngrijorează pe Daniel Ricciardo, care anticipează că Mercedes şi Ferrari vor fi cu mult în faţa celor de la Red Bull Racing. "Mercedes şi Ferrari sunt în continuare cu mult în faţă. Am auzit că au ceva update-uri pentru motor în acest weekend, ceea ce mă sperie un pic. Într-o lume perfectă cred că vor fi mult prea în faţă", a precizat australianul.

Încercam să trecem de această cursă fără penalizări.

Daniel Ricciardo
Pilot Red Bull Racing
În acest context, Ricciardo consideră că prioritatea celor de la Red Bull este să ajungă cu bine la linia de sosire şi să evite o nouă defecţiune la motor, înainte ca Renault să introducă ulterior noi update-uri pe măsură ce va folosi din cele 12 jetoane pe care le are la dispoziţie.

"Încercam să trecem de această cursă fără penalizări.

Vom încerca să parcurgem programul normal. Pentru această cursă motorul ar trebui să supravieţuiască şi nu cred că îl vom forţa prea mult. Atunci când va trebui să punem al cincilea motor vrem să ne asigurăm că este îmbunătăţit cât mai mult posibil, aşa că atunci când vom fi penalizaţi vom avea o specificaţie mai bună pentru motor", a adăugat el.

Via F1i

Comentarii (2)

  • As minti daca as spune ca stiu cat de mult sunt fanii interesati de acesti tokeni sau de folosirea lor dar se pare ca cei de la Honda au cam abuzat de schimbarile pe baza fiabilitatii si cei de la FIA, nu mai sunt prea bucurosi in accepta alte schimbari care au fost sa zicem gratis. Dupa cursa din Monaco, se tot discuta cum ca anumite schimbari care ar fi trebuit sa coste tokeni, au fost facute gratis si de aia FIA s-a suparat si nu mai aproba aceste schimbari. Una dintre schimbarile pe care cei de la Renault trebuie sa le faca este schimbarea pistoanelor, care ar costa tokeni, si evident... la fel ca cei de la Honda vor s-o faca gratis. Si ma refer la constructia pistoanelor, nu doar la schimbarea lor fizica.

    Lasand la o parte situatia din clasament a celor de la Red Bull, ei sunt de urmarit pentru ca nu mai nici un pachet nou.
    3 3
  • serban
    Tipul ăsta chiar e de râs, a făcut și el ceva, ceva anul trecut și acum este mare pilot, îngrijorat de superioritatea Mercedes și Ferrari ? Să demostreze cu ce are acum că poate să facă ceva, așa cum au făcut toți marii piloți, nu să plângă nonstop Renault ... Renault ... Renault ...
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru