Ricciardo: "Red Bull poate fi favorită la titlu în 2018 dacă nu ratează startul sezonului"

de Daniel Popescu
Joi, 21.12.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo anticipează că Red Bull poate fi favorită la titlul mondial în 2018 în cazul în care echipa nu are un debut modest de sezon, așa cum s-a întâmplat în acest an.

Red Bull Racing a avut un start modest de campanie în sezonul recent încheiat, însă inginerii au îmbunătățit constant monopostul care i-a adus două victorii prin intermediul lui Max Verstappen.

Prestațiile bune din finalul sezonului îl determină acum pe Daniel Ricciardo să afirme că echipa austriacă are șanse să devină principala favorită la titlurile mondiale în sezonul care va începe în luna martie.

"Am început pe picior greșit, dar rata de dezvoltare a fost incredibilă. Sper că, dacă putem începe bine în 2018, să punem argumenta că am fi favoriți", spune australianul.

În plus, Ricciardo susține că Red Bull ar fi putut lupta pentru trofeu chiar și în acest sezon, în absența problemelor din prima parte a campaniei.

"Am fi fost în luptă și am fi luptat până la sfârșit. La începutul anului, șasiul nu era acolo unde ar fi trebuit. Așa că a fost o dublă problemă (n.r - la șasiu și la motor). Șasiul nostru s-a îmbunătățit ulterior foarte mult, așa că am revenit la scenariul în care problema este mai mult la motor decât la șasiu.

Șasiul este încă foarte greu de rezolvat, dar când se întâmplă este foarte puternic", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (6)

  • Favoriti ? Din nou ? Astia mai au putin si ajung ca Ferrari, favoriti in fiecare an !
    6 3
  • Ce rezultate ar fi avut Verstappen daca nu crapa masina asa de des !
    9 4
  • ...si daca nu facea prostii la fel de des....
    7 4
  • Avem un nou Mark Webber. Pacat. Totusi am impresia ca a inceput sa bea cam devreme si vad ca nu tine la bautura, ca numai tampenii spune. Sarbatori Fericite !!! la toti useri site-ului de F1 si sdministratorului .
    5 10
  • Noul monopost Ferrari a trecut testul de siguranta impus de FIA
    4 5
  • Asa se intampla daca bei de unde nu trebuie (din opinci) ... spui prostii apoi.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru