Ricciardo: "Visul piloţilor de a concura pentru Ferrari este doar un clişeu"

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo consideră că visul declarat al piloţilor de a concura în cariera pentru Ferrari reprezintă doar un clişeu.

Esential 3 este locul ocupat de Daniel Ricciardo in clasamentul general
106 puncte a acumulat Daniel Ricciardo in primele 10 curse ale sezonului
Aproape fiecare pilot afirmă că participarea în curse în combinezonul Scuderiei Ferrari ar reprezenta un vis devenit realitate, iar în trecut inclusiv Sebastian Vettel a făcut astfel de afirmaţii.

Coechipierul său de la Red Bull Racing, Daniel Ricciardo, consideră însă că acesta este un simplu clişeu, în ciuda faptului că tatăl său are origini italiene.

"Sincer să fiu, cred că este un clişeu. Cu siguranţă unii piloţi au acest vis, dar cred că este legat de faptul că părinţii lor au iubit Ferrari pentru istoria grozavă şi moştenirea culturală. ADN-ul meu italian îmi influenţează preferinţele culinare. Îmi place mâncarea italiană, în special când mă antrenez din greu şi pot mânca corespunzător", a declarat australianul.

Ricciardo consideră că traversează un sezon foarte bun alături de Red Bull Racing şi speră să menţină ritmul bun şi în a doua jumătate a campaniei.

"Speram să am un astfel de an.

Ştiam că, dacă voi face totul corect, va fi posibil să lupt de la egal la egal cu Vettel. Cred că am început foarte bine anul şi trebuie doar să continui ceea ce fac", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (8)

  • Asa e Richi.
    Mare dreptate ai. Probabil tot un cliseu e si visul oricarui fotbalist de a juca pentru Real sau Barca.
    Combinezonul rosu cu calutul cabrat pe el seminifica foarta multa istorie si pasiune. Cu certitudine nu exista pilot care daca i s-ar oferi ocazia sa piloteze pentru Ferrari ar spune: nu, nu imi place culoarea rosie :))
    24 13
  • nu stiu ce o zis ricci, dar cliseu, in acest context este "frază banală, expresie stereotipă". Asa ca nus de ce se bucura atat @pablo

    Eu unul inteleg ca Ricci a spus ca nu e nimic extraordinar sau iesit din comun in a concura pentru Ferrari (mai ales acum), e doar o echipa de F1 si lumea prea are impresia ca sunt toti morti de dorinta sa piloteze pentru Ferrari
    11 7
  • cand se ingrasa paduchele iasa in frunte ..pana acum era un zero barat ,acu cand sa vazut pe podium de doua ori deja se umfla cu citro..
    8 7
  • @Sorin, dar tu ce ai facut de esti in masura sa il judeci si sa il numesti "zero barat", care sunt realizarile vietii tale?
    6 8
  • Da, Ferrari e o echipa cu traditie, care a scris istorie in Formula 1.
    Dar nu cred ca este prea distractiv sa te zbati fie chiar si cu monopostul rosu in pluton.
    3 3
  • albert
    Asta arata ca un cal ....nihooohhhhooooooooo
    3 1
  • bai schaitane vii cu niste intrebari si pui niste probleme de zici ca discut cu un om de la tara toamna cand a facut tuica.Sa il intrebi pe baiatul ce a realizat el in viata de se ia de ricciardo,mi se pare cel putin o tampenie ,chiar cred ca e jenanta intrebarea
    2 1
  • @Sheitan - Care sunt realizarile vietii tale de esti in masura sa il judeci pe sorin? :) Fiecare are dreptul la o parere fie ea buna/rea.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru