Rosberg anticipează noi momente de tensiune cu Hamilton

de Daniel Popescu
Vineri, 19.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg consideră că va avea parte de noi momente tensionate cu coechipierul său Lewis Hamilton în finalul luptei pentru titlul mondial.

Esential 22 de puncte este diferenta dintre Nico Rosberg si Lewis Hamilton in clasamentul general
6 curse au mai ramas pana la sfarsitul sezonului 2014
Punctul culminant al duelului dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg pentru titlul mondial a fost incidentul din Marele Premiu al Belgiei, în urma căruia echipa a ales să nu impună ordine de echipă în ultimele curse ale sezonului.

Întrucât sunt în continuare liberi să aibă parte de dueluri roată la roată, Rosberg anticipează că vor mai exista momente de tensiune în ultimele şase curse ale campionatului.

"Vor fi momente bune şi mai puţin bune, vor exista perioade mai dificile. Va fi în continuare o luptă intensă, dar sper să fie şi grozavă", a declarat el citat de postul de televiziune BBC.

Rosberg păstrează poziţia de lider în clasamentul general cu un avans de 22 de puncte în faţa lui Hamilton, însă britanicul a început o nouă cursă de recuperare după victoria categorică obţinută în Marele Premiu al Italiei.

Cu toate acestea, germanul insistă că nu este îngrijorat de parcursul lui Hamilton, care s-a remarcat şi prin numărul mai mare de victorii, şase comparativ cu cele patru ale sale.

"Nu văd asta ca pe un dezastru. Analizez toate cursele pe care le pierd, pentru că ştiu că pot învăţa din lucrurile pe care nu le fac 100% perfect. Pentru mine este în continuare un moment plăcut şi sunt conştient de cât de norocos sunt să am un astfel de monopost", a adăugat el.

Rosberg şi Hamilton trebuie însă să fie atenţi şi la Daniel Ricciardo, care şi-a exprimat speranţa de a rămâne în lupta pentru titlul mondial prin obţinerea cel puţin a unui podium în Singapore.

▶ Avancronică Singapore: spectacol în noapte fără comunicaţii radio

Via BBC Sport

Comentarii (7)

  • sigur planuieste sa faca din nou o prostie si de asta declara ca vor urma momente de tensiune
    9 9
  • nasol sa stii ca ai castigat prin manevre not fair
    10 8
  • un jeg de nazist ,in locul lui miar fi rusine sa mai ies la declatari
    1 3
  • Rosbeg a ajuns un nesimtit.... Parca e basescu ...
    4 5
  • Rosberg, la anii lui stie ca poate invata lucruri pe care nu le face 100% perfect ...incredibil, vorbim de f1! Si totusi sa taie pneurile rivalului, stie perfect. In rest, spor la invatat, e pilot tanar, are viitorul in fata, poate ajunge la ferrari tanar pensionar, cine stie.
    3 5
  • Goguta
    Nico Rosberg imi este cel mai antipatic pilot din f1. Atata nesimtire cata are neamtul asta...mai rar. De cand a intrat in f1 face numai magarii. La inceput am crezut ca sunt greseli intamplatoare iar apoi am realizat ca de fapt erau...mereu numai in favoarea unor anumiti piloti, iar acum in ultimul timp in favoarea lui. Rusine!!!!
    2 3
  • Goguta - Gagauta
    Lewis Hamilton imi este cel mai antipatic pilot din f1. Atata nesimtire cata are englezul asta...mai rar. De cand a intrat in f1 face numai magarii. La inceput am crezut ca sunt greseli intamplatoare iar apoi am realizat ca de fapt erau...mereu numai in favoarea unor anumiti piloti, iar acum in ultimul timp in favoarea lui. Rusine!!!!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru