Rosberg crede că îl poate învinge pe Hamilton dacă va avea constant rezultate bune

de Daniel Popescu
Sambata, 26.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg consideră că va câştiga titlul mondial în defavoarea lui Lewis Hamilton dacă va avea consecvenţă în rezultate, însă critică dublarea punctelor pentru ultima cursă.

Mereu va fi o luptă echilibrată şi trebuie doar să fiu un pic mai consecvent decât celălalt pilot.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Nico Rosberg ocupă prima poziţie în clasamentul general cu un avans de 14 puncte în faţa lui Lewis Hamilton la intrarea în a doua jumătate a sezonului.

Chiar dacă are în palmares doar patru victorii comparativ cu cele cinci obţinute de coechipierul său, pilotul echipei Mercedes crede că elementul cheie în lupta pentru titlul mondial va fi consecvenţa în rezultate.

"Fiecare dintre noi are puncte forte şi puncte slabe, ceea ce este normal. Mereu va fi o luptă echilibrată şi trebuie doar să fiu un pic mai consecvent decât celălalt pilot. Este o luptă grozavă unul împotriva celuilalt, este foarte intensă. La fel şi pe planul intern al echipei, iar asta face ca lucrurile să fie provocatoare, pentru că înseamnă noi dificultăţi", a declarat el în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune BBC.

Când lupta este atât de echilibrată, este ceva foarte artificial să ai atât de multe puncte într-o singură cursă şi nu-mi place asta.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
În contextul echilibrului din clasament, este posibil că titlul mondial să se decidă în ultima cursă.
Rosberg nu este încântat de faptul că în acea cursă potenţial decisivă piloţii vor primi de două ori mai multe puncte.

"Nu este prea frumos. Când lupta este atât de echilibrată, este ceva foarte artificial să ai atât de multe puncte într-o singură cursă şi nu-mi place asta. Dar accept asta. Încă nu mă gândesc atât de departe, abordez lucrurile cursă de cursă. Dacă te concentrezi pe obiectiv, îţi pierzi concentrarea asupra lucrurilor pe care le faci în acel moment", a adăugat el.

Via BBC Sport

Comentarii (4)

  • La cat de trisor e Rosberg poate sa stea linistit ca nici nu va avea nevoie de ultima cursa ca sa iasa campion
    9 6
  • painkiller
    cine-l opreste pe hamillton sa plece la o echipa britanica , de preferat Lotus, si "sa le arate el lor" ?
    sunteti penibili cu teoriile voastre ale conspiratiei. hamilton a luat un titlu cu foarte mult noroc si atat. nu a muncit la nici o echipa din coada plutonului , nu a dezvoltat nici o masina si nu are sange rece pentru a reusi sa castige in ciuda tuturor dificultatilor. cum poti avea sange rece cand iti pui cercei in ureche?
    0 4
  • Asta ma face sa cred ca a recunoscut public ca e mai slab decat Ham!!!
    5 0
  • Esti tare prost, dar tu stii mult mai bine asta, te mai suporti? :))
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru