Rosberg: "Cursele vor fi mai pure prin limitarea comunicaţiilor radio"

de Daniel Popescu
Miercuri, 17.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg consideră că pilotajul va deveni mai pur după limitarea drastică a couminicatiilor radio, după ce a făcut mai multe teste în simulator.

Este bine, pilotajul va deveni mai pur.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Nico Rosberg a devenit primul pilot care îşi exprimă opinia despre noul regulament care prevede o limitare drastică a comunicaţiilor radio în timpul Marilor Premii.

În condiţiile în care nu mai pot fi ajutaţi de la boxe să câştige timp sau să economisească carburant, piloţii vor fi nevoiţi să se adapteze din mers la noile cerinţe, însă germanul apreciază această măsură impusă de FIA. Pilotul echipei Mercedes a ajuns la această opinie după ce a petrecut timp în simulator în aceste condiţii în timpul antrenamentelor pentru ediţia inaugurală a Marelui Premiu al Rusiei de la Soci.

"Am avut o zi grozavă în simulator. M-am antrenament pe circuitul de la Soci şi m-am obişnuit fără comunicaţii radio. Este bine, pilotajul va deveni mai pur", a scris el pe contul de pe reţeaua de socializare Twitter.

În acest sezon, Rosberg şi Lewis Hamilton au ieşit în evidenţă prin numeroasele informaţii primite de la ingineri pe parcursul calificărilor şi curselor, atât în privinţa performanţelor proprii, cât şi ale celor obţinute de coechipier.

Via SkySports

Comentarii (7)

  • asta isi simuleaza viata
    5 5
  • o sa-i fie greu lui ham.....va trebui sa-si solicite neuronul si.....ma tem pentru garduri
    6 11
  • F1 din 1990
    Nu-i plangeti pe niciunul dintre ei, daca sunt piloti cu adevarat sa o demonstreze ca se poate si fara sa-i spuna omu' din garaj ca trebuie sa treaca pe nustiu ce setare, mai are benzina putina si mai stiu eu ce. Poate se vor simti mai liberi sa concureze fara sa mai auda -ai grija de pneuri, ai farnele prea calde, prea reci, treci pe setarea 3.... Sigur vor aparea si surprize, atunci cand nu mai ai toate informatiile despre ERS, MGUH,K si curesele vor fi probabil mai spectaculoase.
    12 1
  • cristi
    sunt fan Hamilton de cand a venit in F1 2007! regula trebuia sa fie in vigoare de la inceputul anului! nu acum! din cate stiu regulile ''jocului'' nu se schimba pe parcurs...o sa fie foarte interesant!!! Go Hamilton!!!!!!!!!!
    2 1
  • cristi
    sunt fan Rosberg de cand a venit in F1 2007! regula trebuia sa fie in vigoare de la inceputul anului! nu acum! din cate stiu regulile ''jocului'' nu se schimba pe parcurs...o sa fie foarte interesant!!! Go Rosberg!!!!!!!!!!
    1 2
  • cristi
    nu fAN rOSBERG CI HAMILTON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 1
  • cristi
    il iubesc pe Rosberg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! muoa, mancu-l tat :*
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru