Rosberg, deranjat de ratarea startului în cursa de la Spa

de Daniel Popescu
Luni, 24.08.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg a admis că este deranjat de ratarea startului în Marele Premiu al Belgiei, în urma căruia nu a mai avut nicio şansă să lupte cu Lewis Hamilton pentru victorie.

Nico Rosberg a coborât de pe locul doi pe poziţia a cincea la startul în Marele Premiu al Belgiei, în prima etapă desfăşurată fără sprijin din partea inginerilor în cadrul procedurilor premergătoare stingerii luminilor roşii.

Pilotul echipei Mercedes a admis că este deranjat de ratarea startului, în special pentru că ulterior nu a reprezentat nicio ameninţare pentru coechipierul său, Lewis Hamilton.

"Am ratat complet startul, ceea ce a fost foarte deranjant. Startul a fost cu adevărat prost, aşa că trebuie să mai exersez un pic. Când am avut spaţiu liber în faţă l-am urmărit pe Hamilton, întotdeauna m-am apropiat, cu excepţia unei perioade din al doilea stint când s-a îndepărtat. Am încercat să-l vânez pe Hamilton, dar nu a fost suficient", a declarat el.

Urmareste Automarket
La un moment dat, Rosberg a redus diferenţa faţă de Hamilton la numai două secunde, însă britanicul a admis că nu s-a simţit niciodată sub ameninţarea coechipierului său pe parcursul cursei.

"A fost vorba doar despre utilizarea pneurilor şi să nu forţez în tururile de după ieşirile de la boxe.

Am fost foarte precaut în trei sau patru tururi în momentele în care Rosberg se apropia de mine, apoi am început să forţez. Dar nu am fost niciodată în postura de a deveni nervos", a explicat el. 

Comentarii (2)

  • cu alte cuvinte noi spectatorii am ratat din nou un duel interesant pe motiv ca "a fost vorba de utilizarea pneurilor" ...
    9 0
  • Hamilton a devenit o vulpe batrana in f1, rosberg nu mai il poate invinge in cadrul echipei mercedes deoarece ii este inferior si probabil britanicul are un mic aport peste neamt din partea echipei. Rosberg a devenit de mult o pisica mierloita ce isi admite greselile. Sper ca de la anul hamilton sa isi gaseasca cu adevarat rival la titlu.
    15 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru