Rosberg: "Hamilton a depăşit măsura o dată în timpul duelului din Bahrain"

de Daniel Popescu
Joi, 17.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg vrea să poarte o discuţie privată cu Lewis Hamilton ca urmare a faptului că a "depăşit măsura" în timpul duelurilor pentru victorie din Marele Premiu al Bahrainului.

Esential 61 este numarul de puncte cu care Nico Rosberg conduce clasamentul general
50 de puncte a acumulat Lewis Hamilton in primele trei curse
Nico Rosberg a dezvăluit că va purta o discuţie privată cu coechipierul său Lewis Hamilton pentru a clarifica situaţia după un incident petrecut în timpul Marelui Premiu al Bahrainului.

Cei doi piloţi ai echipei Mercedes au fost implicaţi într-o serie spectaculoasă de dueluri pentru victorie, iar germanul consideră că Hamilton a depăşit măsura într-una dintre situaţii.

"A fost un exemplu în care am spus prin radio că a depăşit măsura. A fost vorba despre modul în care a forţat, pentru că dacă forţează prea mult mă voi chinui să evit un accident. Dacă eşti pe interior, atunci eşti şef atât timp cât eşti în frunte, iar el era cu numai câţiva centimetri în faţa mea în virajul 4. Nu am reuşit să câştig acei 5-10 centimetri.

Dar am descoperit că a forţat un pic peste limită şi de aceea am spus asta prin radio", a declarat Rosberg în paddock-ul circuitului de la Shanghai.

Cu toate acestea, el consideră că o discuţie cu Hamilton pe acest subiect este cât se poate de naturală şi de obişnuită în cadrul unei echipe în care ambii piloţi lupta pentru titlu.

"Este perfect normal să discuţi în cazul curselor în care se întâmplă multe lucruri. Asta este foarte important pentru a putea merge mai departe şi vom face asta astăzi pentru a ne asigura că toată lumea ştie opiniile diferite. Apoi mergem mai departe şi forţam la limită. Este un proces foarte normal, pentru că înveţi din ceea ce s-a întâmplat şi mergi mai departe mai puternic", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (12)

  • Ii este cam frica lui Rosberg de Hamilton ...
    18 15
  • bau bau
    Chicken Girls
    11 12
  • nici nu se p[oate face o comparatie intre cei doi...pe de parte Hamilton este mai rapid si mai bun in situatii extreme!
    16 12
  • am vrut sa scriu....de departe
    10 6
  • :))))
    Fiti pe faza la Maldonado pericol public:
    - penalties will ruin racing
    -Pastor Maldonado fears that Formula 1 drivers could get too scared to battle hard wheel-to-wheel if the FIA continues to hand out penalties for racing incidents.
    -But at the same time [the threat of penalties means] you cannot race, you need to only stay on track and wait for problems.

    Si cireasa de pe tort referitor la incidentul cu Guttierez: "It was a soft crash," he said. " :))))))))))
    14 4
  • GrosJan
    nu-i e frica lui Rosberg de nimic. Numai ca miza e titlul acum si nu va mai fi dispus mereu sa lase de la el pe pista. In afara ei nu au decat sa se pupe daca mai au chef dupa ce s-au sicanat pe pista
    17 2
  • Andrei
    De data asta sunt de acord cu colegul Grosjan, Rosberg are alat educatie si mult bun simt, dar vrea sa avertizeze ca nu va mai ceda data viitoare. Veti avea o surpriza fani ai lui Hamilton, din pacate pentru el nu are procesorul neamtului ;), are mai mult instinct insa n-ajunge ca sa iesi campion. Hamilton a mai ratat campionate cand avea masina la Mclaren dar o dadea de garduri.
    7 4
  • laurentiu 29
    @shark.........din cauza asta - ca-i rapid si bun in situatii extreme - l-a batut button si cu brawn si cu mclaren...... :-)))
    3 2
  • Bogdan
    Eu sper ca in cursul acestui an Rosberg sa isi faca ucenicia pentru castigarea titlului mondial.
    Nu am nici un dubiu ca va fi pilotul numarul 1 pentru o buna perioada de timp de acum incolo.
    5 3
  • Toti l-au criticat pe Alonso cand erau cu Hamilton la Mc,Laren, inca odata se vede diferenta de caracter3A intre un neamt si unul care nu e englez sadea.
    4 2
  • Ce bine era daca ajungea Hamiltonul la Ferrari. Si-o fura de la Fernandelul mai rau decat si-o ia Kimisorul... O sa ma amuz copios daca la finalul campionatului Rosberg va fi pe prima pozitie :)) Caci pe urma il asteapta pe Hamiltonul ani grei in care va fi nr 2 :D O sa-i dispara aroganta si ideea asta de "maretie" pe care si-o induce singur.
    2 6
  • Andrei
    Bine ca esti tu român sadea , dar rupt in fund ...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru