Rosberg şi Hamilton insistă că pot lucra în continuare împreună

de Daniel Popescu
Vineri, 29.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg şi Lewis Hamilton susţin că sunt capabili să treacă peste incidentul de la Spa-Francorchamps după ce Mercedes a decis să le permită să lupte pentru victorie.

Pentru aceasta eroare de judecată îi cer scuze lui Hamilton şi echipei.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Mercedes a decis vineri să le permită în continuare lui Nico Rosberg şi Lewis Hamilton să lupte roată la roată pentru titlul mondial fără să primească ordine de echipă, cu condiţia să nu mai aibă parte de acroşaje.

Într-un comunicat de presă, Rosberg şi-a cerut scuze pentru provocarea incidentului şi afirmă că a înţeles mesajul echipei sale.

"Regula numărul unu pentru noi este că nu trebuie să intrăm în coliziune, dar exact asta s-a întâmplat. Pentru aceasta eroare de judecată îi cer scuze lui Hamilton şi echipei. Îmi pare rău şi pentru fanii care au fost privaţi de lupta noastră pentru conducere în Belgia. Eu şi Hamilton am primit instrucţiuni clare despre cum să concurăm unul împotriva celuilalt", a declarat germanul.

Eu şi Rosberg am acceptat că amândoi am comis greşeli şi simt că ar fi greşit să arăt pe cineva cu degetul.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
La rândul său, Hamilton a publicat un comunicat de presă în care îşi asumă o parte din responsabilitate pentru incidentul din timpul cursei şi este convins că poate colabora în continuare cu coechipierul său.

"Eu şi Rosberg am acceptat că amândoi am comis greşeli şi simt că ar fi greşit să arăt pe cineva cu degetul.

Important este cum creştem ca echipă în astfel de situaţii. Câştigăm şi pierdem împreună şi, ca echipă, vom ieşi mai puternici. Există în continuare o fundaţie solidă pentru Rosberg şi pentru mine de la care putem lucra, în ciuda momentelor dificile şi a diferenţelor", a precizat britanicul.

Via GPUpdate

Comentarii (12)

  • Eroare de judecata pe naiba, eroare de incepator. Dar te intelegem Nicusorule, pana la anii astia tu n-ai mai avut treaba cu victoriile. Asa ca de unde experienta? Asa inveti, insa cam tarziu. E totusi bine daca ai constientizat ca in primul rand tu trebuia sa eviti contactul, nu Hamilton. Sa-l scoti pe britanic din cursa e cam singurul mod in care poti castiga. Nu ca mi-ar parea rau, dar as prefera sa va vad pe amandoi abandonand :D
    11 25
  • anonim
    @ferr1 ce comentariu de retardat mintal. Sa te bucuri de raul altuia..
    14 8
  • @anonimule Tu esti cam ipocrit de felul tau. N-am vazut pe nimeni pe site care sa planga dupa cursa din Canada, cand ambele masini Mercedes au avut probleme si astfel a castigat Ricciardo. Nici macar Ricciardo nu a plans si da, s-a bucurat de raul altora. Nici dupa cursa de la Spa n-a plans nimeni si chiar multi s-au bucurat ca Ricciardo a castigat. Deci multi s-au bucurat de raul altora. Asta e viata. Unii castiga, altii pierd. Stai tu si plange-le de mila.
    De altfel ipocrizia e o caracteristica tipica a romanilor si tare suparati suntem cand unii ne spun adevarul...
    14 11
  • Andrei
    Adevaratul razboi abia acum incepe. 2007 va fi parum fata de ce urmeaza. Imi permit si un pronostic. Hammy zboara de la Mercedes in 2015.
    12 2
  • "caracteristica tipica" !!!???
    1 2
  • doctor docent!!!ne mai miram de atatea ineptii?
    @ferr daca ai doi copii unul ii sparge capul celuilalt te ai bucura sa i crape si la cel vinovat teasta asa ca sa fie o egalitate?sau doar esti dusmanos din fire?
    9 3
  • Marius
    Hamilton stie ca nu-si mai permite un nou razboi cu un coleg indiferent cine este vinovat.
    Daca s-ar intampla acest lucru imaginea lui ar avea de suferit si in F1 imaginea este foarte importanta.
    O sa incerce sa stranga din dinti si sa spuna ca totul e ok, doar ca la un moment dat s-ar putea sa explodeze.
    8 3
  • Relatia cu Nicole S. isi pune amprenta asupra evolutiilor lui Ham.Un talent extraordinar dar din pacate inconstant.
    10 2
  • Clar ca vor putea conlucra, pana la primul acrosaj. Se vede asta si din "zambetul" lui Ham .
    Stati sa ajunga in ultima parte a campionatului, sa vezi atunci "colaborare", abia astept sa-i vad pe pista. Macar atat, un pic de circ daca alceva nu vedem in acest an :) .
    In orice caz Ricci sta la panda ca un popandau in spatele lor.
    12 0
  • Sigur ca da, si caprei nu ii place varza!
    1 3
  • mobius
    Hamilton primeste lectia pe care o merita, roata se invarte, dar as spune ca pe langa asta asa cum am mai spus-o si a mai spus-o cineva mai sus, este inconstant in evolutii este nervos si infatuat. Eu sunt de parere ca in ultima cursa daca nu ar fi fost orgolios si i-ar fi lasat spatiu lui Rosberg, in cel mai rau caz ar fi pierdut pozitia (pozitie ce putea fi recastigata) dar termina in puncte, probabil chiar pe podium. Orgoliul sau si lipsa rationamentului, nu altceva, l-au adus in situatia de a pierde cursa si de a termina fara nici un punct. Mai mult daca mai pierde ceva va deveni cu siguranta nr.2, daca nu este deja. Nu cred ca Nicole este de vina, a avut intotdeauna un comportament labil si in astfel de situatii talentul nu prea ajuta, de fapt se reduce la o indemanare.
    6 3
  • Cica Alonso are la el acasa un simulator personal, pe care a platit peste 500 000 de lire.

    http://www.digitalspy.co.uk/tech/feature/a592664/fernando-alonsos-f1-simulator-hands-on-the-closest-youll-get-to-the-real-thing.html#~oOEgdCRCzZe7Mz
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru