Rosberg nu exclude ca echipele rivale să lupte pentru titlu în 2015

de Daniel Popescu
Vineri, 23.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg admite că Mercedes este favorită înainte de startul noului sezon, însă nu exclude varianta ca echipele rivale să se implice în lupta pentru titlul mondial.

Nu avem nicio idee unde suntem, aşa că trebuie să aşteptăm.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Mercedes este considerată principala favorită la cele două titluri mondiale în sezonul 2015 prin prisma celor 16 victorii obţinute anul trecut, însă Nico Rosberg preferă să rămână precaut în declaraţii.

Acesta avertizează că, în ciuda calculelor hârtiei, echipele rivale ar putea emite pretenţii la titlurile mondiale, astfel că evită să facă predicţii.

"Cea mai mare provocare este să fac tot ce pot şi să fac lucrurile mai bine ca niciodată. A doua provocare este să fiu primul dintre toţi şi să-l înving pe Lewis Hamilton, iar apoi să înving toate celelalte echipe. Nu avem nicio idee unde suntem, aşa că trebuie să aşteptăm. Sigur că anul trecut am avut o bază de plecare bună şi şansele sunt bune, dar nu ştim", a declarat el pentru postul britanic de televiziune SkySports.

Rosberg afirmă că a avut nevoie de numai câteva zile pentru a trece peste dezamăgirea de a pierde titlul în favoarea lui Hamilton şi este încântat că noul sezon este aproape de start prin sesiunea de teste de la Jerez care va începe în 1 februarie.

"Sentimentul trece foarte repede, indiferent că este succes sau nu, mi-a luat câteva zile să trec peste asta.

În acest caz a fost grozav, când este vorba despre succes nu este atât de grozav, pentru că vrei să te bucuri mai mult timp. Dar cu siguranţă sunrt pregătit, a fost o pauză lungă", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (4)

  • Ha,ha,ha...
    Nu prea are cine sa-i detroneze,au fost cu mult prea mult in fata celorlanti,iar in F1 minuni nu se prea intampla,nici ei nu au stat degeaba in pauza asta!
    Sper macar sa fie o echipa doua mult mai aproape de ei,dar nu-mi fac sperante prea mari....
    12 2
  • Haide ma" rosberg, cum sa iti ia cateva zile sa treci peste frustrarea ca esti mai slab ca Hamilton??? Toata viata te vei da cu capul de pereti ca esti un pilot atat de slab care a avut titlul de campion in buzunarul de la blugi.
    4 10
  • Totusi sa nu uitam masina din 2014 poarta marca Ros iar ce va urma este Toto cel care in momentul de fata nare nici macar dreptul de a stranuta in fata lui Ros.Poate Rosberg stie mai multe si de acea declara cele de mai sus;o fi ce o fi dar ar fi mai interesant cu minim 6 echipe castigatoare intrun an.
    5 1
  • cred că abia de prin 2016 se va vedea mâna lui toto wolff. în 2015 mai ține gluma, mai trag de monopostul construit de Ross Brawn, dar din 2016 vor trebui să vină cu inovații și nici motorul nu va mai domina, dacă ceilalți vor reuși să-l dezvolte. Și vor mai pierde oameni... ferrari, red bull, mclaren le vânează oamenii și abia așteaptă să fure ceva(mclaren la propriu)
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru