Rosberg, optimist că va putea întrerupe dominaţia lui Hamilton

de Daniel Popescu
Marti, 22.04.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg şi-a exprimat convingerea că va putea opri dominaţia coechipierului său Lewis Hamilton pentru a-şi putea păstra poziţia de lider în clasamentul general.

Esential 79 de puncte are Nico Rosberg dupa primele patru curse ale sezonului
75 de puncte a acumulat lewis Hamilton in acelasi interval de timp, datorita celor trei victorii consecutive
Nico Rosberg este în continuare liderul clasamentului general după primele patru curse ale sezonului, însă avansul său a scăzut la numai patru puncte după ce Lewis Hamilton a obţinut duminică a treia victorie consecutivă din acest an.

Practic, germanul este lider datorită abandonului suferit de coechipierul său în startul cursei inaugurale din Australia, însă este convins că va putea lupta de la egal la egal pentru victorie în Marele Premiu al Spaniei de peste trei săptămâni.

"Hamilton este pe val doar din punctul de vedere al rezultatelor, nu neapărat datorită ritmului. Din punctul ăsta de vedere aştept cu nerăbdare cursa din Barcelona. Sunt foarte încrezător în privinţa Barcelonei, din perspectiva ritmului.

Trebuie să am o discuţie bună cu echipa şi să legăm weekendul, pentru a ne asigura că lucrurile vor decurge bine", a declarat el.

Cu toate acestea, Hamilton este la rândul său optimist că va putea continua în aceeaşi manieră pentru a deveni liderul clasamentului.

"Este incredibil să am trei victorii, dar drumul este foarte, foarte lung. Înţelegerea pe care o avem cu echipa este că vrem să luptăm unul împotriva celuilalt şi nu am cerut niciodată să fiu numărul unu. Las rezultatele mele să vorbească de la sine. Rosberg este foarte, foarte rapid, dar sunt recunoscător că am reuşit să obţin câteva performanţe foarte bune pe care le datorez echipei", a precizat britanicul.

Via BBC Sport

Comentarii (11)

  • GrosJan
    "Rosberg, optimist că va putea întrerupe dominaţia lui Hamilton"

    da, daca obtine datele despre masina/setari ale lui Ham; dar cred ca Ham s-a prins ca Rosberg e periculos daca stie prea multe si mai pastreaza doar pentru el ...
    16 5
  • Bogdan
    He,he !
    Sper sa reuseasca sa isi gaseasca increderea necesara pentru a il bate pe Hamilton.
    7 18
  • rosberg, cu ceva relatii la safety car poate ...sa ii mai sufle un pic in aripa spate lui Hamilton:))
    14 10
  • Rosberg,Buton si Raikonen sunt piloti de talie medie.
    17 11
  • Dragon
    Fiti seriosi. Rosberg sa il bata pe Hamilton ??? :)))
    15 6
  • Rosberg
    Rpsberg e de talie medie dar usor peste talia lui Alonso. Hai sa nu ne umflam in pene, daca Alonso l-a batut (deocamdata) pe Kimi nu inseamna decat atat: ca e mai bun decat Kimi. Cu Rosberg sau Button ... nu se stie, ambii i-au pus probleme lui Ham
    3 19
  • Pentru multi oameni din F1 sau fosti piloti, Alonso e cel mai bun pilot din prezent, iar pentru anumiti romani Rosberg e mai bun decat Alonso :)))) Tot pentru aceeasi romani, Kimi inveleste ciocolata, iar Vettel canta cu Mariachi din Bucuresti.
    10 6
  • ROSBERG ,,VEZI CA DA ASTIA DESENE ANIMATE PE TVR 1 ,lasa frate pe cei avizati sa isi dea cu parerea ,tu esti sigur fan f1 de 1-2 ani ,.PT CIRCOTASI FORTZAAA ALONSOOO
    7 10
  • Rosberg
    Rosberg ii pune probleme mari lui Ham in zilele lui bune. Halonso era cam jucat in picioare de Ham in anul lui de acomodare. So ...
    pentru unii din F1 Halonso e cel mai bun pilot din prezent ... pentru altii e Ham (intreaba-l pe Lauda care se jura ca Ham e cel mai bun ever nu doar din prezent) samd. So ... vezi ca ai curse de masinute in fata blocului, castiga Halonso de fiecare data, macar acolo ... in fata blocului ca in F1 cam pe tusa din 2006
    5 3
  • Ultr@Focks
    Mai Rosberg, stai la rand ca fetitza asta de Ham te face cand si cum vrea el. Eu stiu deja si de ce lumea (pilotii) nu se inghesuie sa-i ia fata lui Ham... pentru ca deja cercelusii magnifici a lui Hamilton le-a luat vazul, si nu-si mai pot permite asta, asa ca il lasa acolo in fata.
    Concluzie: Hamilton cel mai bun, iar Raikkonen cel mai nebun!
    1 0
  • @Ultr@Focks
    Mai eu chiar l-am vazut mai inainte pe Hamilton prin parc. Era de manuta cu Niculae. Incerca sa-l vrajeasca, ca cat de rapid poate fi el. Si din cate a povestit Niculae la "Step-up comedy session 2014" chiar asa si este.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru